İspartatv.tv yayına başladı

GÜNDEM 18.11.2017 - 13:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İspartatv.tv yayına başladı

‘Isparta’dan Dünya’ya açılan pencere’ sloganı ile yayın hayatına başlayan www.ispartatv.tv web televizyonumuz test yayınlarına başladı. Ispartatv yayıncılık, reklam, inşaat, turizm Tic. Lmt. Şirketinin kurucuları arasında yer alan Isparta’nın tanınmış gazetecileri Hakan Yaman ve Vasıf Sertçelik amaçlarının son yıllarda hızla yayılan sosyal medya ve internet yayıncılığına kayıtsız kalmayarak ayak uydurduklarını belirterek şu görüşlere yer verdiler. “Isparta’da uydudan yayın yapan tek televizyon kanalı, Kanal 32 televizyonu bugüne kadar Isparta’dan Dünyanın dört bir yanındaki hemşehrilerimize ulaşarak ilimizden haberleri ulaştırma noktasında üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getirmiştir. Bu noktada kanal 32 televizyonunun bütün emekçilerine, program yapan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyoruz, yeni dönemde Isparta’yı ülkemize ve Dünyaya tanıtmak, ilimizden çok farklı haber, program, röportajlarla biz de bu sürece dahil olarak Güzel Ispartamızı daha fazla kitlelere ulaştırmak ilk hedefimiz. Şu anda test yayınları ile kitlere ulaşmaya çalışıyoruz, yeni yıldan itibaren canlı yayınlarımız ve çok farklı içeriği ile izleyicileri doyuracak, mutlu edecek program ve yayınlarımızla hizmet kalitemizi artırarak büyümeye devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  

‘Isparta’dan Dünya’ya açılan pencere’ sloganı ile yayın hayatına başlayan www.ispartatv.tv web televizyonumuz test yayınlarına başladı.

Ispartatv yayıncılık, reklam, inşaat, turizm Tic. Lmt. Şirketinin kurucuları arasında yer alan Isparta’nın tanınmış gazetecileri Hakan Yaman ve Vasıf Sertçelik amaçlarının son yıllarda hızla yayılan sosyal medya ve internet yayıncılığına kayıtsız kalmayarak ayak uydurduklarını belirterek şu görüşlere yer verdiler.

“Isparta’da uydudan yayın yapan tek televizyon kanalı, Kanal 32 televizyonu bugüne kadar Isparta’dan Dünyanın dört bir yanındaki hemşehrilerimize ulaşarak ilimizden haberleri ulaştırma noktasında üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getirmiştir. Bu noktada kanal 32 televizyonunun bütün emekçilerine, program yapan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyoruz, yeni dönemde Isparta’yı ülkemize ve Dünyaya tanıtmak, ilimizden çok farklı haber, program, röportajlarla biz de bu sürece dahil olarak Güzel Ispartamızı daha fazla kitlelere ulaştırmak ilk hedefimiz.

Şu anda test yayınları ile kitlere ulaşmaya çalışıyoruz, yeni yıldan itibaren canlı yayınlarımız ve çok farklı içeriği ile izleyicileri doyuracak, mutlu edecek program ve yayınlarımızla hizmet kalitemizi artırarak büyümeye devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.