7. duruşmada tutuksuz sanıklar dinlendi

ÖZEL HABER 26.08.2016 - 10:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

7. duruşmada tutuksuz sanıklar dinlendi

7. duruşmada tutuksuz sanıklar dinlendi Paralel yapı davasının yedinci duruşması bugün gerçekleştirildi. Duruşmada mahkeme heyeti tutuksuz sanıkların savunmasını dinledi. Isparta’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında haklarında dava açılan ve aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 51’i tutuklu, 130 sanığın yargılanmasına devam edildi. Adliyenin konferans salonunda görülen altıncı duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar katıldı. Yedinci duruşmada mahkeme heyeti tutuksuz sanıkların savunmasını dinledi. Savunmalarını yapan tutuksuz sanıklardan 5’i FETÖ ile bir bağlantılarının olmadığını belirterek, resmi belgede de sahtecilik yapmadıklarını ifade ettiler. Şüpheliler mahkeme heyetinden beraatlarını istediler. Mahkeme yarınki duruşmayla devam edecek.

7. duruşmada tutuksuz sanıklar dinlendi

Paralel yapı davasının yedinci duruşması bugün gerçekleştirildi. Duruşmada mahkeme heyeti tutuksuz sanıkların savunmasını dinledi.

Isparta’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında haklarında dava açılan ve aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 51’i tutuklu, 130 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adliyenin konferans salonunda görülen altıncı duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar katıldı.

Yedinci duruşmada mahkeme heyeti tutuksuz sanıkların savunmasını dinledi. Savunmalarını yapan tutuksuz sanıklardan 5’i FETÖ ile bir bağlantılarının olmadığını belirterek, resmi belgede de sahtecilik yapmadıklarını ifade ettiler. Şüpheliler mahkeme heyetinden beraatlarını istediler.

Mahkeme yarınki duruşmayla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.