Isparta Belediyesi, Yaşam Kalitesi'ni sekteye uğratıyor

ISPARTA 25.01.2017 - 10:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Belediyesi, Yaşam Kalitesi'ni sekteye uğratıyor

CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Yaşam Kalitesi'nde birincilik unvanı üzerinden Isparta Belediyesi'ni eleştirdi. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Isparta'nın yaşam kalitesinde birinci olmasının gururlandırıcı bir şey olduğunu söyledi. Ancak yerel yönetim hizmetleri anlamında yaşam kalitesini sekteye uğratıcı unsurların olduğunu belirten Ersoy, şöyle konuştu: "TÜİK'in yaptığı araştırmada Isparta'nın birinci çıkması bizi gururlandırır. Bunu söylemek gerekir. Fakat bu şehrin içinde yaşıyoruz. Sorunlarla biz yüz yüzeyiz. Halkımızla konuşuyoruz. İçinde yaşadığımız sorunları görünce de eksiklikler olduğunu hissediyoruz. Mesela kar yağışının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen buz olan sokaklar ve caddeler gördük. TOKİ Akkent'te yaşayan vatandaşlarımız evlerine ulaşamıyor. Oradaki okullara çocuklar gidecek, otobüsler gidemiyor. Böyle bir Isparta yaşadık. Yerel yönetim anlamında Belediye anında müdahale yapamadı. Merkez akslar dışında trafik tam anlamıyla açılamadı. Bu da belediyemizin bir eksikliği. Yaşam kalitesine direk etki yapıyor."

CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Yaşam Kalitesi'nde birincilik unvanı üzerinden Isparta Belediyesi'ni eleştirdi. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Isparta'nın yaşam kalitesinde birinci olmasının gururlandırıcı bir şey olduğunu söyledi.

Ancak yerel yönetim hizmetleri anlamında yaşam kalitesini sekteye uğratıcı unsurların olduğunu belirten Ersoy, şöyle konuştu: "TÜİK'in yaptığı araştırmada Isparta'nın birinci çıkması bizi gururlandırır. Bunu söylemek gerekir. Fakat bu şehrin içinde yaşıyoruz. Sorunlarla biz yüz yüzeyiz. Halkımızla konuşuyoruz. İçinde yaşadığımız sorunları görünce de eksiklikler olduğunu hissediyoruz. Mesela kar yağışının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen buz olan sokaklar ve caddeler gördük.


TOKİ Akkent'te yaşayan vatandaşlarımız evlerine ulaşamıyor. Oradaki okullara çocuklar gidecek, otobüsler gidemiyor. Böyle bir Isparta yaşadık. Yerel yönetim anlamında Belediye anında müdahale yapamadı. Merkez akslar dışında trafik tam anlamıyla açılamadı. Bu da belediyemizin bir eksikliği. Yaşam kalitesine direk etki yapıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.