Isparta BEYAZ TV'de

12.03.2015 - 12:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta BEYAZ TV'de

  BEYAZ TV kanalında yayınlanan  “Nur Viral İle Bizim Soframız” adlı belgesel programı çekimler için bu kez Isparta'ya geldi. Atabey, Eğirdir, Gelendost, Şarkikaraağaç, Yalvaç, Yalvaç Müze ve Pisidia Antiokheia ören ilçelerinde 3-4-5 Mart tarihlerinde çekimleri gerçekleştiren program, bugün saat 12:45’te “Isparta Bölümüyle” BEYAZ TV ekranlarında olacak.   Programda, İlimizin yemek kültürünü ve yemeklerini yapıp sunmayı kabul eden bir bayan, dostları, komşuları, akrabaları ile birlikte, yöresel yemek tanıtımları ve sunumları ile gerçekleşmektedir.    Yemek organizasyonu dışında, çekilen her bölüm müzik ve çeşitli kültürel çalışmalar ile bölgenin, gezilip görülebilecek yerleri ile ilgili keşifler yaparak, İlimizin tanıtımını en güzel şekilde sağlayacak bilgiler aktarmaktadır “Nur Viral İle Bizim Soframız” adlı belgesel programı 12 Mart 2015 saat 

 

BEYAZ TV kanalında yayınlanan  “Nur Viral İle Bizim Soframız” adlı belgesel programı çekimler için bu kez Isparta'ya geldi. Atabey, Eğirdir, Gelendost, Şarkikaraağaç, Yalvaç, Yalvaç Müze ve Pisidia Antiokheia ören ilçelerinde 3-4-5 Mart tarihlerinde çekimleri gerçekleştiren program, bugün saat 12:45’te “Isparta Bölümüyle” BEYAZ TV ekranlarında olacak.

 

Programda, İlimizin yemek kültürünü ve yemeklerini yapıp sunmayı kabul eden bir bayan, dostları, komşuları, akrabaları ile birlikte, yöresel yemek tanıtımları ve sunumları ile gerçekleşmektedir. 

 

Yemek organizasyonu dışında, çekilen her bölüm müzik ve çeşitli kültürel çalışmalar ile bölgenin, gezilip görülebilecek yerleri ile ilgili keşifler yaparak, İlimizin tanıtımını en güzel şekilde sağlayacak bilgiler aktarmaktadır “Nur Viral İle Bizim Soframız” adlı belgesel programı 12 Mart 2015 saat 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.