Isparta’da 14 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi

ÖZEL HABER 26.08.2016 - 10:12, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta’da 14 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi

Isparta’da 14 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında geçici olarak görevden uzaklaştırılan hakim ve savcıları meslekten ihraç etti. Listede Isparta’dan 14 hâkim ve savcı bulunuyor. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında ilk etapta geçici olarak meslekten uzaklaştırılan hakim ve savcıların durumunu görüştü. Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamenin 3. maddesinin HSYK Genel Kuruluna verdiği yetki uyarınca, 2 bin 847 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi. Listede, Isparta’dan 14 hâkim ve savcı bulunuyor. Meslekten ihraç edilenler arasında Cumhuriyet Savcıları arasında İsmail Kantar, Namık Yılmaz, Ahmet Cemal Gürgen, İlyas Şahin, Said Serhan Hançerkıran, İdare Mahkemesi Üyesi Aziz Akgül, Ülkü Öner Kayar, Hakimler, Büşra Topuz Çalışkan, Burhan Binici, Ayhan Kula, Necdet Arslan, Fatih Önder, Havva Gürgen ve Esra Balcı bulunuyor.  

Isparta’da 14 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında geçici olarak görevden uzaklaştırılan hakim ve savcıları meslekten ihraç etti. Listede Isparta’dan 14 hâkim ve savcı bulunuyor.

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında ilk etapta geçici olarak meslekten uzaklaştırılan hakim ve savcıların durumunu görüştü.

Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamenin 3. maddesinin HSYK Genel Kuruluna verdiği yetki uyarınca, 2 bin 847 hakim ve savcı meslekten ihraç edildi.

Listede, Isparta’dan 14 hâkim ve savcı bulunuyor. Meslekten ihraç edilenler arasında Cumhuriyet Savcıları arasında İsmail Kantar, Namık Yılmaz, Ahmet Cemal Gürgen, İlyas Şahin, Said Serhan Hançerkıran, İdare Mahkemesi Üyesi Aziz Akgül, Ülkü Öner Kayar, Hakimler, Büşra Topuz Çalışkan, Burhan Binici, Ayhan Kula, Necdet Arslan, Fatih Önder, Havva Gürgen ve Esra Balcı bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.