ISPARTA'DA BU İKİ MAHALLEDE HER GÜN SALDIRI OLUYOR

ISPARTA 06.02.2017 - 16:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'DA BU İKİ MAHALLEDE HER GÜN SALDIRI OLUYOR

Isparta'da Hızırbey ve Dere Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar başı boş dolaşan sokak köpeklerinden rahatsız oluyor. Zaman zaman köpeklerin saldırısına uğradıklarını kaydeden vatandaşlar belediye ekiplerinden yardım istedi. Hızırbey ve Dere Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar sokak köpeklerinin tehlike saçtığını ve zaman zaman köpek saldırılarına maruz kaldıklarını anlattılar.Bu konuda belediyeden yardım bekliyorlar. Vatandaşlar hemen her gün birimizin ailesi köpek saldırısına uğruyor diyerek şikayetlerini belirtiyor.

Isparta'da Hızırbey ve Dere Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar başı boş dolaşan sokak köpeklerinden rahatsız oluyor. Zaman zaman köpeklerin saldırısına uğradıklarını kaydeden vatandaşlar belediye ekiplerinden yardım istedi.

Hızırbey ve Dere Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar sokak köpeklerinin tehlike saçtığını ve zaman zaman köpek saldırılarına maruz kaldıklarını anlattılar.Bu konuda belediyeden yardım bekliyorlar.
Vatandaşlar hemen her gün birimizin ailesi köpek saldırısına uğruyor diyerek şikayetlerini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.