ISPARTA'DA İKİNCİ BİR VAHŞET

ISPARTA 27.01.2017 - 10:27, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'DA İKİNCİ BİR VAHŞET

Isparta'da çekildiği iddia edilen ve iple bağladıkları köpeğin kulaklarını kestikleri fotoğraarı sosyal medyada paylaşan 2 kişi,büyük tepkiye neden olmuştu. Bugün ise yine bir hayvanı işkence görüntüleri sosyal medyayı salladı. Isparta'nın Keçiborlu İlçesi İncesu Köyü'nde çekildiği iddia edilen görüntülerde köpeği sopayla döven bir kişi gözüküyor.Daha sonra köpeği sürükleyen götürdüğü görüntülere yansındı. O görüntüler sosyal medyada paylaşılarak büyük tepkilere neden oldu. İŞTE O ANLAR 

Isparta'da çekildiği iddia edilen ve iple bağladıkları köpeğin kulaklarını kestikleri fotoğraarı sosyal medyada paylaşan 2 kişi,büyük tepkiye neden olmuştu.

Bugün ise yine bir hayvanı işkence görüntüleri sosyal medyayı salladı. Isparta'nın Keçiborlu İlçesi İncesu Köyü'nde çekildiği iddia edilen görüntülerde köpeği sopayla döven bir kişi gözüküyor.Daha sonra köpeği sürükleyen götürdüğü görüntülere yansındı. O görüntüler sosyal medyada paylaşılarak büyük tepkilere neden oldu.


İŞTE O ANLAR 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.