ISPARTA'DA MHP'ye 7 aday adayı müracaat etti

SİYASET 08.09.2015 - 11:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'DA MHP'ye 7 aday adayı müracaat etti

1 Kasım erken seçimleri öncesi Milliyetçi HareketPartisi’nde aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. İl Başkanı İsa Yalçın, şu ana kadar 7 ismin başvuruda bulunduğunu öğrendiğini ancak sayının arta da bileceğine dikkat çekti. Aday adaylığına Mücahit Mustanoğlu, İsmail bacak, Hakan Demirtaş, İbrahim Yıldırım, Ziya Nuhoğlu, Nuri Okutan ve Ülkem Baş’ın müracaat ettiğini ifade eden Yalçın, ‘’Bu isimler bana aday adayı olduğunu söylediler. 1 Kasım’da ülkemizde Cumhuriyet, devlet ve milletin birlik bütünlüğünü oylanacak. En hayırlısı kim olacaksa milletvekilliği de ona nasip olur inşallah’’ dedi.  

1 Kasım erken seçimleri öncesi Milliyetçi HareketPartisi’nde aday adaylığı başvuru süreci sona erdi.

İl Başkanı İsa Yalçın, şu ana kadar 7 ismin başvuruda bulunduğunu öğrendiğini ancak sayının arta da bileceğine dikkat çekti.

Aday adaylığına Mücahit Mustanoğlu, İsmail bacak, Hakan Demirtaş, İbrahim Yıldırım, Ziya Nuhoğlu, Nuri Okutan ve Ülkem Baş’ın müracaat ettiğini ifade eden Yalçın, ‘’Bu isimler bana aday adayı olduğunu söylediler. 1 Kasım’da ülkemizde Cumhuriyet, devlet ve milletin birlik bütünlüğünü oylanacak. En hayırlısı kim olacaksa milletvekilliği de ona nasip olur inşallah’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.