ISPARTA'DA PARALEL YAPI OPERASYONU

ISPARTA 14.03.2016 - 13:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'DA PARALEL YAPI OPERASYONU

Isparta merkezli 4 ilde düzenlenen 'Paralel Yapı' operasyonunda, eski SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun ve  İbicioğlu döneminde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'nü yapan Zümriye Irlayıcı'nında  bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. 56 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik 4 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 56 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. 50 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Polis ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, aralarında SDÜ Rektörü İbicioğlu ile bazı öğretim görevlileri ve iş adamlarının da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 6 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Isparta merkezli 4 ilde düzenlenen 'Paralel Yapı' operasyonunda, eski SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun ve  İbicioğlu döneminde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'nü yapan Zümriye Irlayıcı'nında  bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

56 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI


Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik 4 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 56 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

50 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, aralarında SDÜ Rektörü İbicioğlu ile bazı öğretim görevlileri ve iş adamlarının da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 6 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.