ISPARTA'DA PAZARYERİ ÇÖKTÜ..

İLÇE HABERLERİ 13.01.2017 - 00:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'DA PAZARYERİ ÇÖKTÜ..

Şarkikaraağaç’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle sebze hali çöktü.    Şarkikaraağaç’ta Salı günü başlayan kar yağışı nedeni ile Belediye tarafından geçtiğimiz yıl yapılan sebze ve meyve hali, yağan yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü. Sebze halinin büyük bir kısmı çökerken, sebze halinin kullanılamaz hale geldiği görüldü.  “BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE YATAĞIMIZDAN KALKTIK” Binanın çökmesi nedeniyle çevrede büyük bir korku yaşandı. Vatandaşlar, gece saatlerinde olayın yaşandığını belirterek, “Büyük bir gürültü ile yatağımızdan kalktık. Önce deprem zannettik. Baktığımızda sebze halinin çatısı çökmüştü. Büyük bir kar birikmişti üstünde. Bu şekilde bir sonuç ortaya çıktı.” dedi.  Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç    

Şarkikaraağaç’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle sebze hali çöktü. 
 

Şarkikaraağaç’ta Salı günü başlayan kar yağışı nedeni ile Belediye tarafından geçtiğimiz yıl yapılan sebze ve meyve hali, yağan yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü. Sebze halinin büyük bir kısmı çökerken, sebze halinin kullanılamaz hale geldiği görüldü. 


“BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE YATAĞIMIZDAN KALKTIK”

Binanın çökmesi nedeniyle çevrede büyük bir korku yaşandı. Vatandaşlar, gece saatlerinde olayın yaşandığını belirterek, “Büyük bir gürültü ile yatağımızdan kalktık. Önce deprem zannettik. Baktığımızda sebze halinin çatısı çökmüştü. Büyük bir kar birikmişti üstünde. Bu şekilde bir sonuç ortaya çıktı.” dedi. 

Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç








 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.