Isparta'da terör operasyonu

ASAYİŞ 06.10.2015 - 12:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da terör operasyonu

PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 6 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı, gözaltına alınanlar arasında öğretmenler, kamu görevlileri ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu öğrenildi. ISPARTA'DA 112 ÇAĞRI MERKEZİ'NDE ÇALIŞAN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Terör örgütüPKK'nın şehir yapılanmasına yönelik Ankara, İstanbul, Konya, Isparta, Van ve Ağrı'da operasyon başlattı. Sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında öğretmenler, kamu görevlileri ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu öğrenildi.Gözaltına alınanlar, ifade işlemleri için Ankara'ya getirilecek. ISPARTA'DA 112 ÇAĞRI MERKEZİ'NDE ÇALIŞAN BİR KİŞİ Operasyon kapsamında Isparta'daki 112 çağrı merkezinde çalıştığı belirtilen E.A, gözaltına alındı.Isparta Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlının, buradaki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderileceği bildirildi

PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 6 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı, gözaltına alınanlar arasında öğretmenler, kamu görevlileri ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu öğrenildi.

ISPARTA'DA 112 ÇAĞRI MERKEZİ'NDE ÇALIŞAN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Terör örgütüPKK'nın şehir yapılanmasına yönelik Ankara, İstanbul, Konya, Isparta, Van ve Ağrı'da operasyon başlattı.

Sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında öğretmenler, kamu görevlileri ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu öğrenildi.Gözaltına alınanlar, ifade işlemleri için Ankara'ya getirilecek.

ISPARTA'DA 112 ÇAĞRI MERKEZİ'NDE ÇALIŞAN BİR KİŞİ

Operasyon kapsamında Isparta'daki 112 çağrı merkezinde çalıştığı belirtilen E.A, gözaltına alındı.Isparta Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlının, buradaki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderileceği bildirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.