Isparta gelinleri birbirine girdi

ISPARTA 08.02.2017 - 10:03, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta gelinleri birbirine girdi

ISPARTA’DA ilk olarak sosyal medya üzerinde kurulan ve daha sonra etkinlikler yaparak adın duyuran “Isparta’nın Gelinleri” birbirine girdi. Sosyal medyada başlayan tartışma grubu ikiye böldü. Bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kurulanan “Isparta’nın Gelinleri” grubu kısa süre içerisinde 30 bin üyeye ulaştı. Daha sonra ise grup içinde yaşananlardan dolayı bazı üyeler grubu terk etti. Bazıları ise sosyal medya üzerinden tartıştı. Haber Merkezimize, grup ile ilgili yüzlerce yazı ve fotoğraf gönderildi. İŞTE TARTIŞMA YARATAN İDDİALAR! İddialara göre grupta üyeler arasında ayrımcılık yapıldığını dikkat çekildi. Grubun bir üyesi ise, “Isparta’nın Gelinleri” grubunda, reklam yapılması için ücret talep edildiği, buluşma tanışma adına organizasyonları düzenlenip kişiler üzerinden prim alındığı ve İstenilen ücreti vermeyen mekanlarınsa ismini karalandığına işaret ediliyor. Grupta ise bunu dile getiren insanların engellenip olayı örtbas edip tek bir açıklama yapılmadığı da anlatılıyor.

ISPARTA’DA ilk olarak sosyal medya üzerinde kurulan ve daha sonra etkinlikler yaparak adın duyuran “Isparta’nın Gelinleri” birbirine girdi. Sosyal medyada başlayan tartışma grubu ikiye böldü.

Bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kurulanan “Isparta’nın Gelinleri” grubu kısa süre içerisinde 30 bin üyeye ulaştı. Daha sonra ise grup içinde yaşananlardan dolayı bazı üyeler grubu terk etti. Bazıları ise sosyal medya üzerinden tartıştı. Haber Merkezimize, grup ile ilgili yüzlerce yazı ve fotoğraf gönderildi.

İŞTE TARTIŞMA YARATAN İDDİALAR!

İddialara göre grupta üyeler arasında ayrımcılık yapıldığını dikkat çekildi. Grubun bir üyesi ise, “Isparta’nın Gelinleri” grubunda, reklam yapılması için ücret talep edildiği, buluşma tanışma adına organizasyonları düzenlenip kişiler üzerinden prim alındığı ve İstenilen ücreti vermeyen mekanlarınsa ismini karalandığına işaret ediliyor. Grupta ise bunu dile getiren insanların engellenip olayı örtbas edip tek bir açıklama yapılmadığı da anlatılıyor.













Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.