Isparta'lı futbolcu Beykan Şimşek Sivassporla anlaştı

SPOR 07.07.2015 - 00:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'lı futbolcu Beykan Şimşek Sivassporla anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçe'li forvet, Ispartalı Beykan Şimşek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.   Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, telefonla görüşen arkadaşımız Hakan Yaman'a yaptığı açıklamada, yeni sezonda iyi ve güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek genç ve yetenekli futbolcularla kadrolarını güçlendirmeyi hedeflediklerini, bu doğrultuda gelecek vaadeden Beykan'ı kadrolarına kattıklarında dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda genç bir takım kurmak istediklerini ifade eden Sarılar, geçen sezon Adana Demirspor’da kiralık oynayan Beykan Şimşek ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti. Öte yandan fenerbahçenin Topukyaylasındaki sezon hazırlıklarına katıılan Beykan Teknik heyetin raporu doğrultusunda tranfere izin verildiği ve Beykan'ın birçok teklif arasından Süper lig ekiplerinden Sivasspor'u tercih ettiği öğrenildi. Beykan Şimşeğin alacağı ücret hakkında ise bir açıklama henüz yapılmadı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçe'li forvet, Ispartalı Beykan Şimşek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
 

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, telefonla görüşen arkadaşımız Hakan Yaman'a yaptığı açıklamada, yeni sezonda iyi ve güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek genç ve yetenekli futbolcularla kadrolarını güçlendirmeyi hedeflediklerini, bu doğrultuda gelecek vaadeden Beykan'ı kadrolarına kattıklarında dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda genç bir takım kurmak istediklerini ifade eden Sarılar, geçen sezon Adana Demirspor’da kiralık oynayan Beykan Şimşek ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Öte yandan fenerbahçenin Topukyaylasındaki sezon hazırlıklarına katıılan Beykan Teknik heyetin raporu doğrultusunda tranfere izin verildiği ve Beykan'ın birçok teklif arasından Süper lig ekiplerinden Sivasspor'u tercih ettiği öğrenildi.

Beykan Şimşeğin alacağı ücret hakkında ise bir açıklama henüz yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.