Isparta Şifa Hastanesinden dev yatırım

SAĞLIK 04.05.2015 - 11:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Şifa Hastanesinden dev yatırım

ISPARTA ŞİFA HASTANESİ Bugün basın mensuplarıyla biraraya gelen Şifa Hastanesi yönetim kurulu yeni yatırımlarını kamuoyuna açıkladı. Açıklamada Hastanemizin yeni binası istanbul Yolunda yapılacağını söyleyen Yönetim kurulu başkanı İbrahim Kapancı şunları söyledi; Yatırımla ilgili tüm onay ve izinler tamamlanmıştır, inşaat şantiye kurulumu ve hafriyat isleri bu hafta sonu itibariyle başlayacak olup, yatırım süresi 14 ay olarak planlanmıştır, inşaat yatırım maliyeti toplam 40 milyon TL, bunun 20 milyon TL' si inşaat 20 milyon TL' si tıbbi cibaz yatırımı olacaktır. Donanım ve hizmet kalitesiyle üst sınıf olan hastanemizin kapalı alanı 17100m2dir. Helikopter pisti mevcuttur. Hastane kapasitesi toplam 260 yataklı olacaktır. ISPARTA HABERLERİ 6 adet ameliyat salonu, 75 servis yatağı, toplam 67 erişkin ve pediatrik yoğun bakım yatağı ve 36 adet yenidoğan kuvözü, toplantı salonları, hasta yakını dinlenme odaları bulunacaktır. Hastanemizin açılışında; Kalp ve kardiovasküler cerrahi merkezi, acil ve taravmatoloji merkezi obezite - estetik ve cerrahi merkezi ve genel hastane branşları İle yüksek kalitede hizmet verilecektir. Bakanlık onayları tamamlandıkça onkoloji ve kanser merkezi ilave olunacaktır. Şu an itibariyle 340 olan personel sayımız yeni yatırımda 650 personele çıkacaktır. Bu yatırımla beraber Isparta ve bölge insanına vereceğimiz hizmet kalitesi ve çeşitliliği artacak ve yurt dışı hasta turizmine de hizmet verilecektir. Bu aşamaya kadar olan Sağlık Bakanlığı sürecindeki emekleri ve destekleri için; Sayın vekilimiz Recep Özel'e, yatırımın imar ve yapı ruhsatının çıkmasında destek olan Isparta Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın 'a ve ekibine ,AK Parti ve MHP il teşkilatlarına ve İl Sağlık Müdürü Sayın Mehmet Karakaya'ya teşekkür eder yatırımın Isparta’ya ve Ispartalılara hayırlı olmasını dileriz.

ISPARTA ŞİFA HASTANESİ

Bugün basın mensuplarıyla biraraya gelen Şifa Hastanesi yönetim kurulu yeni yatırımlarını kamuoyuna açıkladı.

Açıklamada Hastanemizin yeni binası istanbul Yolunda yapılacağını söyleyen Yönetim kurulu başkanı İbrahim Kapancı şunları söyledi; Yatırımla ilgili tüm onay ve izinler tamamlanmıştır, inşaat şantiye kurulumu ve hafriyat isleri bu hafta sonu itibariyle başlayacak olup, yatırım süresi 14 ay olarak planlanmıştır, inşaat yatırım maliyeti toplam 40 milyon TL, bunun 20 milyon TL' si inşaat 20 milyon TL' si tıbbi cibaz yatırımı olacaktır. Donanım ve hizmet kalitesiyle üst sınıf olan hastanemizin kapalı alanı 17100m2dir. Helikopter pisti mevcuttur. Hastane kapasitesi toplam 260 yataklı olacaktır.

ISPARTA HABERLERİ

6 adet ameliyat salonu, 75 servis yatağı, toplam 67 erişkin ve pediatrik yoğun bakım yatağı ve 36 adet yenidoğan kuvözü, toplantı salonları, hasta yakını dinlenme odaları bulunacaktır. Hastanemizin açılışında; Kalp ve kardiovasküler cerrahi merkezi, acil ve taravmatoloji merkezi obezite - estetik ve cerrahi merkezi ve genel hastane branşları İle yüksek kalitede hizmet verilecektir. Bakanlık onayları tamamlandıkça onkoloji ve kanser merkezi ilave olunacaktır. Şu an itibariyle 340 olan personel sayımız yeni yatırımda 650 personele çıkacaktır. Bu yatırımla beraber Isparta ve bölge insanına vereceğimiz hizmet kalitesi ve çeşitliliği artacak ve yurt dışı hasta turizmine de hizmet verilecektir.


Bu aşamaya kadar olan Sağlık Bakanlığı sürecindeki emekleri ve destekleri için; Sayın vekilimiz Recep Özel'e, yatırımın imar ve yapı ruhsatının çıkmasında destek olan Isparta Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın 'a ve ekibine ,AK Parti ve MHP il teşkilatlarına ve İl Sağlık Müdürü Sayın Mehmet Karakaya'ya teşekkür eder yatırımın Isparta’ya ve Ispartalılara hayırlı olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.