ISPARTA SPOR İLK KEZ MECLİS KÜRSÜSÜNDE

SPOR 05.07.2019 - 13:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA SPOR İLK KEZ MECLİS KÜRSÜSÜNDE

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR, örenklerini şehrin simgesi olan gül ve yaprağından alan pembe, yeşil renkten oluşan takım atkısını taktı; Meclis Kürsüsü’ne boynunda atkıyla çıktı ve kürsüde Isparta 32 Spor’u ve sorunlarını konuştu.  Isparta’nın tarımdan, ekonomiye, eğitimden, sağlığa her alanda sorunlarını dile getiren İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR, BAL Liginde yer alan Isparta 32 Spor ’un ve bu ligdeki 151 takımın maddi imkânsızlıklar içerisinde olduğunu, Spor Toto’nun profesyonel ligleri desteklediğini BAL ligine de bu desteğin verilmesi gerektiğini anlattı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR, örenklerini şehrin simgesi olan gül ve yaprağından alan pembe, yeşil renkten oluşan takım atkısını taktı; Meclis Kürsüsü’ne boynunda atkıyla çıktı ve kürsüde Isparta 32 Spor’u ve sorunlarını konuştu. 

Isparta’nın tarımdan, ekonomiye, eğitimden, sağlığa her alanda sorunlarını dile getiren İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR, BAL Liginde yer alan Isparta 32 Spor ’un ve bu ligdeki 151 takımın maddi imkânsızlıklar içerisinde olduğunu, Spor Toto’nun profesyonel ligleri desteklediğini BAL ligine de bu desteğin verilmesi gerektiğini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.