Isparta Sportif yeni sezonda daha da iddaalı

SPOR 02.05.2015 - 16:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Sportif yeni sezonda daha da iddaalı

1.Lige çıkmayı kıl payı kaçıran Isparta'nın tek profesyonel Isparta Sportif, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki sezon daha iddalı bir kadro kurulması için transfer komitesi oluşturuluyor Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi  A Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak yarı finallerde 1. Lig fırsatını kıl payı kaçıran Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Kulüp Başkanı Barış Gümüş, Asbaşkan Salim Güntaç, Genel Sekreter Sami Öngör, Muhasip Üye Şükrü Top, Basın Sözcüsü Şakir Aksöz ve Denetim Kurulu Başkanı Osman Mutlu’dan oluşan yönetim, yeni sezonda çok daha güçlü bir kadronun kurulması adına için çalışmalara başladı. Önümüzdeki sezon çok daha iyi olacaklarını belirten Kulüp Başkanı Barış Gümüş; Transfer Komitesinin oluşturulduğunu belirterek, önümüzdeki haftadan itibaren izlemeye aldıkları oyuncularla görüşeceklerini belirtti.Gümüş, güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ve 1. Ligi çok daha zorlayan bir ekip yaratılacağının müjdesini verdi.   

1.Lige çıkmayı kıl payı kaçıran Isparta'nın tek profesyonel Isparta Sportif, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki sezon daha iddalı bir kadro kurulması için transfer komitesi oluşturuluyor

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi  A Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak yarı finallerde 1. Lig fırsatını kıl payı kaçıran Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Kulüp Başkanı Barış Gümüş, Asbaşkan Salim Güntaç, Genel Sekreter Sami Öngör, Muhasip Üye Şükrü Top, Basın Sözcüsü Şakir Aksöz ve Denetim Kurulu Başkanı Osman Mutlu’dan oluşan yönetim, yeni sezonda çok daha güçlü bir kadronun kurulması adına için çalışmalara başladı.

Önümüzdeki sezon çok daha iyi olacaklarını belirten Kulüp Başkanı Barış Gümüş; Transfer Komitesinin oluşturulduğunu belirterek, önümüzdeki haftadan itibaren izlemeye aldıkları oyuncularla görüşeceklerini belirtti.Gümüş, güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ve 1. Ligi çok daha zorlayan bir ekip yaratılacağının müjdesini verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.