Ispartada Eşi Benzeri Görülmemiş Bir Konser Düzenlenecek

ÖZEL HABER 20.02.2015 - 11:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ispartada Eşi Benzeri Görülmemiş Bir Konser Düzenlenecek

Isparta Hayvan Sevenler Platformu eşi benzere görülmemiş bir etkinliğe imza atıyor.   5 Mart SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür merkezinde Hayvanların yararına ve Hayvanlarla eğlenip onlarında hayatımızda olduğunu insanları biliçlendirme amaçlı konser düzenlenecek. Isparta Hayvan Sevenler Platformu daha önce ısparta'da görülmemiş bir etkinli yaparak farkındalık yaratacaklar.   Konsere giriş ücreti 'MAMA'   Isparta Hayvan Severler Platformunun, SDÜ Rock grubu ile ortaklaşa düzenlediği konserde Taksis ve Fiveshot grupları konser verecek.Konsere giriş ücreti para yerine kuru mama ve makarna olacak.   Isparta Hayvanseverler Platformu şu mesajı verdi;   Merhaba sevgili hayvan-severler!   Bir sosyal sorumluluk etkinliği ile daha karşınızdayız ve bu sefer Isparta Hayvan Sahiplendirme Platformu ile birlikte hem sizler için hem de yardıma muhtaç sokak hayvanları için güzel bir etkinlik hazırladık.   İçimizdeki hayvan sevgisi hepimizde şüphesiz mevcut fakat gelin birlikte sokak hayvanları için somut bir şeyler yapalım. Bunun için size elinizden gelebilecek bir fırsatı sunalım.   Üstelik sizin için güzel bir de konser hazırladık. Anlamlı bir gün ve anlamlı bir etkinlik için bizleri kırmayan Taksis ve Fiveshot gruplarına şimdiden teşekkür ederiz.   Sizden isteğimiz çok basit. Bu konsere gelirken yardıma muhtaç sokak hayvanları için istediğiniz miktarda kuru mama veya makarna getirmeniz.   Biz bu kuru mama veya makarnaları güzelce paketleyip hatta bize katılmak isteyen hayvanseverlerle birlikte yardıma muhtaç sokak hayvanlarına götüreceğiz ve anlamlı bir gün geçireceğiz. Yer: SDU Kültür Merkezi Tarih: 5 Mart 2015 Perşembe Saat: 19:00 Bilet: İstediğiniz miktarda kuru mama veya makarna  

Isparta Hayvan Sevenler Platformu eşi benzere görülmemiş bir etkinliğe imza atıyor.

 

5 Mart SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür merkezinde Hayvanların yararına ve Hayvanlarla eğlenip onlarında hayatımızda olduğunu insanları biliçlendirme amaçlı konser düzenlenecek. Isparta Hayvan Sevenler Platformu daha önce ısparta'da görülmemiş bir etkinli yaparak farkındalık yaratacaklar.

 

Konsere giriş ücreti 'MAMA'

 

Isparta Hayvan Severler Platformunun, SDÜ Rock grubu ile ortaklaşa düzenlediği konserde Taksis ve Fiveshot grupları konser verecek.Konsere giriş ücreti para yerine kuru mama ve makarna olacak.

 

Isparta Hayvanseverler Platformu şu mesajı verdi;

 

Merhaba sevgili hayvan-severler!

 

Bir sosyal sorumluluk etkinliği ile daha karşınızdayız ve bu sefer Isparta Hayvan Sahiplendirme Platformu ile birlikte hem sizler için hem de yardıma muhtaç sokak hayvanları için güzel bir etkinlik hazırladık.

 

İçimizdeki hayvan sevgisi hepimizde şüphesiz mevcut fakat gelin birlikte sokak hayvanları için somut bir şeyler yapalım. Bunun için size elinizden gelebilecek bir fırsatı sunalım.

 

Üstelik sizin için güzel bir de konser hazırladık. Anlamlı bir gün ve anlamlı bir etkinlik için bizleri kırmayan Taksis ve Fiveshot gruplarına şimdiden teşekkür ederiz.

 

Sizden isteğimiz çok basit. Bu konsere gelirken yardıma muhtaç sokak hayvanları için istediğiniz miktarda kuru mama veya makarna getirmeniz.

 

Biz bu kuru mama veya makarnaları güzelce paketleyip hatta bize katılmak isteyen hayvanseverlerle birlikte yardıma muhtaç sokak hayvanlarına götüreceğiz ve anlamlı bir gün geçireceğiz.

Yer: SDU Kültür Merkezi

Tarih: 5 Mart 2015 Perşembe

Saat: 19:00

Bilet: İstediğiniz miktarda kuru mama veya makarna

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.