Ispartaspor, taraftarı ile buluşabilecek

ISPARTA 26.08.2020 - 15:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ispartaspor, taraftarı ile buluşabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını verdi. Bu karardan sonra Ispartaspor taraftarları uzun bir aradan sonra takımlarını bile buluşmaya hazırlanıyor.
TFF,nin Riva'da yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından önemli bir karara imza attı. Buna göre Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarına tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak. STADA KAPASİTESİNİN % 30’U SEYİRCİ ALINACAK Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da  yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir. Bu karar dtoğrultusunda 10 bin oturma kapasitesine sahip Atatürk stadında sosyal mesafe kuralları dikkate alındığında Ispartaspor maçlarını 3 ile 4 bin taraftarın izleyibeliceği açıklandı. LOCALARIN KULLANIMI SERBEST OLACAK Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacak. Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır. Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecek" (VASIF SERTÇELİK)
Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını verdi. Bu karardan sonra Ispartaspor taraftarları uzun bir aradan sonra takımlarını bile buluşmaya hazırlanıyor.

TFF,nin Riva'da yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından önemli bir karara imza attı. Buna göre Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarına tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak.

STADA KAPASİTESİNİN % 30’U SEYİRCİ ALINACAK

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da  yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir. Bu karar dtoğrultusunda 10 bin oturma kapasitesine sahip Atatürk stadında sosyal mesafe kuralları dikkate alındığında Ispartaspor maçlarını 3 ile 4 bin taraftarın izleyibeliceği açıklandı.

LOCALARIN KULLANIMI SERBEST OLACAK

Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacak. Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır. Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecek" (VASIF SERTÇELİK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.