ISRARLA SÖYLÜYORUM ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

SPOR 18.01.2017 - 11:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISRARLA SÖYLÜYORUM ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Bölgesel amatör lig yedinci gurupta ikinci yarı maçları başladı. Temsilcimiz Ispartadavrazspor ikinci yarının ilk maçını deplasmanda sandıklısporla oynadı. Maçın sonucu ve yaşananlar ortada. her türlü engellemelere, ayak oyunlarına rağmen takımımız sandıklı cehenneminden bir puanla dönmeyi başardı.  Bu sonuç kimilerine göre iyi kimilerine göre kötü. Elbette şampiyonluğa oynayan bir takım için içerde ve dışarda kaybedilen puanlar başarısız gibi görünsede ben öyle düşünmüyorum. Sandıklı gibi 3.lig tecrübesi olan, kadrosunu yenileyen bir takımdan, hemde tüm olumsuzluklara rağmen bir puan almak önemli. Lig uzun bir maraton ve bu maratonda en az zayiatla çıkan takım hedefine ulaşacaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır derler!... Ben bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inanların başında geliyorum. lig başladığındada ilk üç hafta kaybettiğimiz puanlara rağmen ilk yarıyı lider ve yenilgisiz kapattığımızı hatırlatmama gerek var mı? Birkaç tane zorlu deplasmanımız olacak bu deplasmanlardan kayıpsız dönmemiz ve sahamızdaki bütün maçları kazanmamız bizi hedefe götürecektir. Bu küçük bir matematik hesabıdır. Elinize kağıt ve kalemi alır, fikstürü önünüze koyarsınız ve hesap yaparsınız. En önemli avantajımız şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmamızdır. Ligin ikinci yarısının başında kaybedilen iki punanın telafisi mümkündür. Rakiplerimiz bizden korksun, bizim korkacak çekinecek bir durumumuz yok... Her türlü Ali-cengiz oyununa rağmen bu şehir inandığı müddetce, takımına sahip çıktığı müddetce hedefine ulaşacaktır. Sandıklı maçını unutalım ve önümüze bakalım. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Kütayha Dumlupınar Üniversitesi maçında tirübündeki yerimizi alalım ve 12 adam olarak takımımızı 90 dakika boyunca destekleyelim. Yeni transferlerinde takıma adaptasyon ile ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımızdan eminim. Bu arada Türkiye Boks federasyonu yöneticileri dün vali Şehmus Günaydınla birlikte medyanın karşısına çıktı. Isparta’da yapılacak büyük organizasyonun ön bilgilerini aldık. Öncelikle bu organizasyonun ilimize kazandırılmasında büyük katkısı olan sayın valimize minnettarız. Sporun her branşında şehrimize ivme ve zenginlik katan Valimizin bu girişimi takdir edilmeli. Ayrıca Federasyonun değerli temsilcilerininde anlayışı ve güzel temennileri bizleri sevindirdi. Bu tür organizasyonlar şehrimize sosyal, kültürel ve ekonomik katkılar sağlayacaktır. Saygılarımla......

Bölgesel amatör lig yedinci gurupta ikinci yarı maçları başladı. Temsilcimiz Ispartadavrazspor ikinci yarının ilk maçını deplasmanda sandıklısporla oynadı. Maçın sonucu ve yaşananlar ortada. her türlü engellemelere, ayak oyunlarına rağmen takımımız sandıklı cehenneminden bir puanla dönmeyi başardı. 

Bu sonuç kimilerine göre iyi kimilerine göre kötü. Elbette şampiyonluğa oynayan bir takım için içerde ve dışarda kaybedilen puanlar başarısız gibi görünsede ben öyle düşünmüyorum. Sandıklı gibi 3.lig tecrübesi olan, kadrosunu yenileyen bir takımdan, hemde tüm olumsuzluklara rağmen bir puan almak önemli. Lig uzun bir maraton ve bu maratonda en az zayiatla çıkan takım hedefine ulaşacaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır derler!...

Ben bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inanların başında geliyorum. lig başladığındada ilk üç hafta kaybettiğimiz puanlara rağmen ilk yarıyı lider ve yenilgisiz kapattığımızı hatırlatmama gerek var mı? Birkaç tane zorlu deplasmanımız olacak bu deplasmanlardan kayıpsız dönmemiz ve sahamızdaki bütün maçları kazanmamız bizi hedefe götürecektir. Bu küçük bir matematik hesabıdır. Elinize kağıt ve kalemi alır, fikstürü önünüze koyarsınız ve hesap yaparsınız. En önemli avantajımız şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmamızdır. Ligin ikinci yarısının başında kaybedilen iki punanın telafisi mümkündür. Rakiplerimiz bizden korksun, bizim korkacak çekinecek bir durumumuz yok... Her türlü Ali-cengiz oyununa rağmen bu şehir inandığı müddetce, takımına sahip çıktığı müddetce hedefine ulaşacaktır. Sandıklı maçını unutalım ve önümüze bakalım.

Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Kütayha Dumlupınar Üniversitesi maçında tirübündeki yerimizi alalım ve 12 adam olarak takımımızı 90 dakika boyunca destekleyelim. Yeni transferlerinde takıma adaptasyon ile ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımızdan eminim.

Bu arada Türkiye Boks federasyonu yöneticileri dün vali Şehmus Günaydınla birlikte medyanın karşısına çıktı. Isparta’da yapılacak büyük organizasyonun ön bilgilerini aldık. Öncelikle bu organizasyonun ilimize kazandırılmasında büyük katkısı olan sayın valimize minnettarız. Sporun her branşında şehrimize ivme ve zenginlik katan Valimizin bu girişimi takdir edilmeli.

Ayrıca Federasyonun değerli temsilcilerininde anlayışı ve güzel temennileri bizleri sevindirdi. Bu tür organizasyonlar şehrimize sosyal, kültürel ve ekonomik katkılar sağlayacaktır.

Saygılarımla......

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.