AFAD’dan Afetle Mücadele Eğitimi

ISPARTA 28.05.2021 - 11:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

AFAD’dan Afetle Mücadele Eğitimi

2021 AFAD eğitim yılı kapsamında, Memur – Sen Konfederasyonu ve Isparta Memur-Sen’e bağlı 11 sendika üyelerine ve personeline acil durum ve afetle mücadele eğitimi verildi.
Isparta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Isparta Memur – Sen üyelerine, her türlü afet karşısında bireysel olarak donanım kazanmak ve risklere karşı hazırlıklı bulunmak amacıyla eğitim programı düzenlendi. AFAD’DAN ISPARTA MEMUR – SEN’E AFET EĞİTİMİ Geçtiğimiz gün saat 17.00’de Memur – Sen Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki merkezinde gerçekleştirilen eğitim programına; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay başta olmak üzere Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Memur – Sen’de görevli personeller katıldı. DEMİRALAY; “BU EĞİTİM HAYATIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Söz konusu eğitim programında bir konuşma yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, gerçekleştirilen eğitimin, hayatımızın en kritik anlarına büyük katkılar verebileceğini belirtti. Demiralay; “Öncelikle böylesine önemli bir konuda bizi bilgilendirme çalışması yapan Isparta AFAD’ın İl Müdüründen hizmetlisine kadar herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Burada üyelerimize yönelik olarak yapılan eğitim oldukça önemli. Yakın gelecekte yaşanabilecek her türlü afete karşı, ne yapmanız gerektiğine dair bilgi sahibi olabilecek, hem kendi hayatınızı hem de ailenizin hayatını daha bilinçli bir şekilde koruyabileceksiniz. Bu oldukça önemli bir konu. Ben, tekrar bu eğitimi düzenleyenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. BOLAT; “PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPTIK” Afet ve Acil Durum Şube Müdür Vekili Murat Bolat, söz konusu eğitim çalışmalı ile ilgili olarak verdiği bilgilerde; “Bilindiği gibi, AFAD Genel Müdürlüğümüz 2021 yılını ‘Eğitim Yılı’ ilan etmişti. Bu doğrultuda yani eğitim yılı kapsamında, AFAD Genel Müdürlüğümüz ile Memur – Sen Konfederasyonu arasında geçtiğimiz aylarda bir protokol imzalandı. Biz de bu protokol çerçevesinde bugün Isparta Memur-Sen ve Memur - Sen’e bağlı sendikaların üyelerine ve personellerine acil durum ve afetle mücadele eğitimi veriyoruz” dedi. SERTİFİKALARINI ALDILAR Programda, daha sonra Isparta İl AFAD Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Şengül Dokur tarafından eğitim semineri gerçekleştirildi. Program sonunda ise, eğitim çalışmasına katılan Isparta Memur – Sen mensuplarına katılım sertifikaları takdim edildi. (HABER MERKEZİ)
2021 AFAD eğitim yılı kapsamında, Memur – Sen Konfederasyonu ve Isparta Memur-Sen’e bağlı 11 sendika üyelerine ve personeline acil durum ve afetle mücadele eğitimi verildi.

Isparta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Isparta Memur – Sen üyelerine, her türlü afet karşısında bireysel olarak donanım kazanmak ve risklere karşı hazırlıklı bulunmak amacıyla eğitim programı düzenlendi.

AFAD’DAN ISPARTA MEMUR – SEN’E AFET EĞİTİMİ

Geçtiğimiz gün saat 17.00’de Memur – Sen Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki merkezinde gerçekleştirilen eğitim programına; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay başta olmak üzere Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Memur – Sen’de görevli personeller katıldı.

DEMİRALAY; “BU EĞİTİM HAYATIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Söz konusu eğitim programında bir konuşma yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, gerçekleştirilen eğitimin, hayatımızın en kritik anlarına büyük katkılar verebileceğini belirtti. Demiralay; “Öncelikle böylesine önemli bir konuda bizi bilgilendirme çalışması yapan Isparta AFAD’ın İl Müdüründen hizmetlisine kadar herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Burada üyelerimize yönelik olarak yapılan eğitim oldukça önemli. Yakın gelecekte yaşanabilecek her türlü afete karşı, ne yapmanız gerektiğine dair bilgi sahibi olabilecek, hem kendi hayatınızı hem de ailenizin hayatını daha bilinçli bir şekilde koruyabileceksiniz. Bu oldukça önemli bir konu. Ben, tekrar bu eğitimi düzenleyenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BOLAT; “PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPTIK”

Afet ve Acil Durum Şube Müdür Vekili Murat Bolat, söz konusu eğitim çalışmalı ile ilgili olarak verdiği bilgilerde; “Bilindiği gibi, AFAD Genel Müdürlüğümüz 2021 yılını ‘Eğitim Yılı’ ilan etmişti. Bu doğrultuda yani eğitim yılı kapsamında, AFAD Genel Müdürlüğümüz ile Memur – Sen Konfederasyonu arasında geçtiğimiz aylarda bir protokol imzalandı. Biz de bu protokol çerçevesinde bugün Isparta Memur-Sen ve Memur - Sen’e bağlı sendikaların üyelerine ve personellerine acil durum ve afetle mücadele eğitimi veriyoruz” dedi.

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Programda, daha sonra Isparta İl AFAD Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Şengül Dokur tarafından eğitim semineri gerçekleştirildi. Program sonunda ise, eğitim çalışmasına katılan Isparta Memur – Sen mensuplarına katılım sertifikaları takdim edildi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.