AK Parti ve MHP'liler birbirine girdi

SİYASET 07.06.2015 - 16:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

AK Parti ve MHP'liler birbirine girdi

IYAŞ Selçuklu Ortaokulu'nda AK Parti'li müşahitlerle MHP'li müşahitler arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre taraflar arasında 'siz zaten parayla burada duruyorsunuz' şeklinde sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Taraflar arasında yaşanan arbade sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Gerginliğin ardından olay yerine Ülkü Ocakları Başkanı ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ile Ak Parti İl başkanı Osman Zabun'da gitti. MHP il Başkanı İsa Yalçın'ın ise olay yerine gelmekte olduğu öğrenildi. Ayrıca olay yerine Ak Parti Milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç'te gitti.Olayın yatışması için Ak Parti Milletvekili adayı Bilgiç ve Ak Parti İl Başkanı Zabun, Ülkü Ocakları başkanı Akif Çapraz ile olayın yatışmasını görüşüyorlar. Edinilen bilgilere göre olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Polis iki gurubu da dağıtmaya çalışıyor.

IYAŞ Selçuklu Ortaokulu'nda AK Parti'li müşahitlerle MHP'li müşahitler arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre taraflar arasında 'siz zaten parayla burada duruyorsunuz' şeklinde sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Taraflar arasında yaşanan arbade sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Gerginliğin ardından olay yerine Ülkü Ocakları Başkanı ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ile Ak Parti İl başkanı Osman Zabun'da gitti. MHP il Başkanı İsa Yalçın'ın ise olay yerine gelmekte olduğu öğrenildi.


Ayrıca olay yerine Ak Parti Milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç'te gitti.Olayın yatışması için Ak Parti Milletvekili adayı Bilgiç ve Ak Parti İl Başkanı Zabun, Ülkü Ocakları başkanı Akif Çapraz ile olayın yatışmasını görüşüyorlar.


Edinilen bilgilere göre olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Polis iki gurubu da dağıtmaya çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.