Antalyaspor ile ­Denizlispor Isparta Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor

SPOR 09.07.2015 - 16:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Antalyaspor ile ­Denizlispor Isparta Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Davraz’da kamp yapan Antalyaspor ­ve Denizlispor arasında 12 Temmuz Pazar günü saat 22.00’de Atatürk Stadı’nda özel maçın oynanacağını bildirdi. Davraz’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 2 takımda, yeni sezon öncesi ilk özel maçlarını Isparta’da yapacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Antalyaspor ile Denizlispor arasında 12 Temmuz Pazar günü saat 22.00’de oynanacağını bildirdi. Stadın geçtiğimiz yıllarda da önemli maçlara ev sahipliği yaptığını belirten Gevrek, “Işıklandırmamızda sorun yok. Tribünlerimiz ve saha zeminimiz oldukça iyi. Tüm sporseverleri Pazar günü Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Sporseverlerimiz maçı ücretsiz izleyebilirler” dedi. Bu arada Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Eto’o da Isparta’ya gelecek. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in kadroda yer vermesi halinde Eto’onun da özel maçta yer alması bekleniyor.    

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Davraz’da kamp yapan Antalyaspor ­ve Denizlispor arasında 12 Temmuz Pazar günü saat 22.00’de Atatürk Stadı’nda özel maçın oynanacağını bildirdi.

Davraz’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 2 takımda, yeni sezon öncesi ilk özel maçlarını Isparta’da yapacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Antalyaspor ile Denizlispor arasında 12 Temmuz Pazar günü saat 22.00’de oynanacağını bildirdi. Stadın geçtiğimiz yıllarda da önemli maçlara ev sahipliği yaptığını belirten Gevrek, “Işıklandırmamızda sorun yok. Tribünlerimiz ve saha zeminimiz oldukça iyi. Tüm sporseverleri Pazar günü Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Sporseverlerimiz maçı ücretsiz izleyebilirler” dedi.

Bu arada Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Eto’o da Isparta’ya gelecek. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in kadroda yer vermesi halinde Eto’onun da özel maçta yer alması bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.