At Arabası ile çarptı

ÖZEL HABER 21.09.2016 - 11:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

At Arabası ile çarptı

Genpa kavşağında yolda yürüyen kadına at arabası ile çarpan sürücü durup yardım etmek yerine atı kamçılayarak olay yerinden uzaklaştı
At Arabası ile çarptı Genpa kavşağında yolda yürüyen kadına at arabası ile çarpan sürücü durup yardım etmek yerine atı kamçılayarak olay yerinden uzaklaştı Yalvaç’ta dün aynı kavşakta 1 saat içerisinde 2 kaza yaşandı. Kazalarda 1’i kadın olmaküzere 3 kişi yaralanarak hastanelik oldu. İlk kaza saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Genpa kavşağında yaşandı. Pazar alışverişine giden 36 yaşındaki Meryem Yayla kavşağa geldiği esnada pazaryeri istikametinden gelmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen at arabası çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşerek kendinden geçen kadına yardım etmek yerine at arabacı atı kamçılamayı tercih ederek kaza yerinden uzaklaştı. Yaralanan genç kadın ise ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri sürücünün belirlenebilmesi için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Diğer kaza ise bu kazadan yarım saat sonra aynı noktada meydana geldi. Durmuş Ali Ekici isimli yaya yolun sağ tarafına park etmiş olan araçların arasından caddeye dikkatsizce çıkınca otogar istikametinden gelen Ali Osman Metin idaresindeki 32 YV 442 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü dengesini yitirerek düşerken yaya Durmuş Aki Ekici ile birlikte yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.  
Genpa kavşağında yolda yürüyen kadına at arabası ile çarpan sürücü durup yardım etmek yerine atı kamçılayarak olay yerinden uzaklaştı

At Arabası ile çarptı

Genpa kavşağında yolda yürüyen kadına at arabası ile çarpan sürücü durup yardım etmek yerine atı kamçılayarak olay yerinden uzaklaştı

Yalvaç’ta dün aynı kavşakta 1 saat içerisinde 2 kaza yaşandı. Kazalarda 1’i kadın olmaküzere 3 kişi yaralanarak hastanelik oldu.

İlk kaza saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Genpa kavşağında yaşandı. Pazar alışverişine giden 36 yaşındaki Meryem Yayla kavşağa geldiği esnada pazaryeri istikametinden gelmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen at arabası çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yere düşerek kendinden geçen kadına yardım etmek yerine at arabacı atı kamçılamayı tercih ederek kaza yerinden uzaklaştı. Yaralanan genç kadın ise ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri sürücünün belirlenebilmesi için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi.

Diğer kaza ise bu kazadan yarım saat sonra aynı noktada meydana geldi. Durmuş Ali Ekici isimli yaya yolun sağ tarafına park etmiş olan araçların arasından caddeye dikkatsizce çıkınca otogar istikametinden gelen Ali Osman Metin idaresindeki 32 YV 442 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü dengesini yitirerek düşerken yaya Durmuş Aki Ekici ile birlikte yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.