‘Avukatlar, hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır’

GÜNDEM 05.04.2015 - 15:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

‘Avukatlar, hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır’

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatların, hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı. MHP Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda şunları kaydetti; Hukukun üstünlüğünün muhafazası için emek sarf eden avukatlar, vatandaşlarımızın en önemli insani haklarından olan savunma haklarını da kullanabilmeleri için mesleklerini icra etmektedirler. Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birisi de, adaletin sağlanmasıdır. Avukatlar, yüklendikleri görevleri bu görevin kutsallığına yakışır bir şekilde yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, yargı sistemimizin en önemli unsurlarından olan ve Adaletin tecellisi için kutsal bir mesleği yerine getiren Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatların, hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

MHP Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda şunları kaydetti; Hukukun üstünlüğünün muhafazası için emek sarf eden avukatlar, vatandaşlarımızın en önemli insani haklarından olan savunma haklarını da kullanabilmeleri için mesleklerini icra etmektedirler. Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birisi de, adaletin sağlanmasıdır. Avukatlar, yüklendikleri görevleri bu görevin kutsallığına yakışır bir şekilde yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, yargı sistemimizin en önemli unsurlarından olan ve Adaletin tecellisi için kutsal bir mesleği yerine getiren Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.