Ayşe Usta sahaya indi

İLÇE HABERLERİ 10.04.2015 - 13:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ayşe Usta sahaya indi

AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Usta, listelerin açıklanmasının ardından Yalvaç’a gelerek ilçe teşkilatını ziyaret etti. 7 Nisan'da siyasi partilerin açıkladığı milletvekili aday listesinde tek kadın aday olan Ayşe Usa, ilk ziyaretini memleketi olan Yalvaç'a yaptı. Yalvaç'a ayrı bir önem verdiğini söyleyen Ayşe Usta; Ben de Yalvaç'lıyım. Yalvaç'ın Hüyüklü Kasabası'ndanım. Belki pek fazla tanınmıyorum,bilinmiyorum bu benim için bir dezavantaj olabilir, ancak bana sizler sahip çıkarsanız Isparta'dan Ak Parti'nin 4 milletvekili çıkarması hayal değildir. Bu nedenle Yalvaç'ın yeri benim için farklı" dedi.

AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Usta, listelerin açıklanmasının ardından Yalvaç’a gelerek ilçe teşkilatını ziyaret etti.


7 Nisan'da siyasi partilerin açıkladığı milletvekili aday listesinde tek kadın aday olan Ayşe Usa, ilk ziyaretini memleketi olan Yalvaç'a yaptı. Yalvaç'a ayrı bir önem verdiğini söyleyen Ayşe Usta; Ben de Yalvaç'lıyım. Yalvaç'ın Hüyüklü Kasabası'ndanım. Belki pek fazla tanınmıyorum,bilinmiyorum bu benim için bir dezavantaj olabilir, ancak bana sizler sahip çıkarsanız Isparta'dan Ak Parti'nin 4 milletvekili çıkarması hayal değildir. Bu nedenle Yalvaç'ın yeri benim için farklı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.