BABASININ KULLANDIĞI ÇAPA MAKİNASININ ALTINDA KALDI

İLÇE HABERLERİ 06.04.2018 - 13:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BABASININ KULLANDIĞI ÇAPA MAKİNASININ ALTINDA KALDI

Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Taşevi köyü kırsalında meydana gelen iş kazasında 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. İbrahim Çetinkaya’nın kullandığı traktörün arkasından koşan oğlu Süleyman Taha Çetinkaya, traktörün arka bölümünde takılı çapa makinesinin altında kalarak feci şekilde can verdi. Olay Perşembe günü öğle saatlerinde meydana geldi. Eşi ve 5 yaşındaki çocuğunu da alarak traktör ile tarlaya giden İbrahim Çetinkaya, çapa makinesi ile bahçeyi çapalamaya başladı. Bu esnada bahçede bulunan 5 yaşındaki çocuğun traktörün arkasından koştuğu ve dengesini kaybederek çapa makinesi üzerine düştüğü öğrenildi. Baş kısmı çapa makinesi altında kalan çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi. Adli işlemlerin ardından çocuğun cenazesi aynı gün toprağa verilirken babası İbrahim Çetinkaya ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Taşevi köyü kırsalında meydana gelen iş kazasında 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. İbrahim Çetinkaya’nın kullandığı traktörün arkasından koşan oğlu Süleyman Taha Çetinkaya, traktörün arka bölümünde takılı çapa makinesinin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Olay Perşembe günü öğle saatlerinde meydana geldi. Eşi ve 5 yaşındaki çocuğunu da alarak traktör ile tarlaya giden İbrahim Çetinkaya, çapa makinesi ile bahçeyi çapalamaya başladı. Bu esnada bahçede bulunan 5 yaşındaki çocuğun traktörün arkasından koştuğu ve dengesini kaybederek çapa makinesi üzerine düştüğü öğrenildi. Baş kısmı çapa makinesi altında kalan çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi.

Adli işlemlerin ardından çocuğun cenazesi aynı gün toprağa verilirken babası İbrahim Çetinkaya ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.