Bakkallar ve Bayiler Odası’ndan Vefa Örneği

ISPARTA 16.06.2021 - 10:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bakkallar ve Bayiler Odası’ndan Vefa Örneği

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası yönetimi almış olduğu kararla, esnaflıktan ve odanın Denetleme Kurulu üyeliğinden ayrılan Hasan Çelik’e ‘Teşekkür Plaketi’ takdim etti. Oda yönetimi ayrıca odanın başarılı Genel Sekreter’i Sinan Aydın’a da katkılarından dolayı altın hediye etti.
Isparta Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’nın yönetiminde yaklaşık 20 yıldır Denetim Kurulu üyeliği yapan Hasan Çelik, hem esnaflığı hem de Denetim kurulu üyeliğini bıraktı. Isparta’nın sevilen ve sayılan esnaflarından Hasan Çelik mesleğine geçtiğimiz aylarda son noktayı koymuştu. Oda yönetimi almış olduğu kararla, kendilerine ve mesleğine veda eden Çelik’i plaket ile ödüllendirdi.  Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşan Hasan Çelik, ‘Isparta’yı ve Isparta esnafını çok sevdiğini’ söyledi. SİNAN AYDIN’DA ONURE EDİLDİ Odanın Genel Sekreter’i olarak 21 yıldır esnaflara hizmet sunan başarılı isim Sinan Aydın’da oda yönetiminin almış olduğu kararla altın ile ödüllendirildi. Türkiye’de ilk kez Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreterleri arasında İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Sinan Aydın yine bir ilke daha imza atarak, altın ile ödüllendirilen ilk Genel Sekreter unvanını da bu sayede kazanmış oldu. HER İKİ İSME DE TEŞEKKÜR Ödül töreni sonrası konuşan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı: “Bizlere ve esnaflığa veda eden Hasan Çelik kardeşimiz için Yönetim ve Denetim Kurulu’nda görevli arkadaşlarla karar alarak, ona plaket ile teşekkürümüzü sunduk. Odamızda yaklaşık olarak 21 yıldır çalışan ve görevinin büyük bölümünü Genel Sekreter’lik ile icra eden Sinan Aydın’ını da üyelerimize sunduğu hizmet için altınla ödüllendirdik. Her iki isme ve bütün ekibime teşekkür ederim” dedi. (HABER MERKEZİ)
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası yönetimi almış olduğu kararla, esnaflıktan ve odanın Denetleme Kurulu üyeliğinden ayrılan Hasan Çelik’e ‘Teşekkür Plaketi’ takdim etti. Oda yönetimi ayrıca odanın başarılı Genel Sekreter’i Sinan Aydın’a da katkılarından dolayı altın hediye etti.

Isparta Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’nın yönetiminde yaklaşık 20 yıldır Denetim Kurulu üyeliği yapan Hasan Çelik, hem esnaflığı hem de Denetim kurulu üyeliğini bıraktı. Isparta’nın sevilen ve sayılan esnaflarından Hasan Çelik mesleğine geçtiğimiz aylarda son noktayı koymuştu. Oda yönetimi almış olduğu kararla, kendilerine ve mesleğine veda eden Çelik’i plaket ile ödüllendirdi.  Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşan Hasan Çelik, ‘Isparta’yı ve Isparta esnafını çok sevdiğini’ söyledi.

SİNAN AYDIN’DA ONURE EDİLDİ

Odanın Genel Sekreter’i olarak 21 yıldır esnaflara hizmet sunan başarılı isim Sinan Aydın’da oda yönetiminin almış olduğu kararla altın ile ödüllendirildi. Türkiye’de ilk kez Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreterleri arasında İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Sinan Aydın yine bir ilke daha imza atarak, altın ile ödüllendirilen ilk Genel Sekreter unvanını da bu sayede kazanmış oldu.

HER İKİ İSME DE TEŞEKKÜR

Ödül töreni sonrası konuşan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı: “Bizlere ve esnaflığa veda eden Hasan Çelik kardeşimiz için Yönetim ve Denetim Kurulu’nda görevli arkadaşlarla karar alarak, ona plaket ile teşekkürümüzü sunduk. Odamızda yaklaşık olarak 21 yıldır çalışan ve görevinin büyük bölümünü Genel Sekreter’lik ile icra eden Sinan Aydın’ını da üyelerimize sunduğu hizmet için altınla ödüllendirdik. Her iki isme ve bütün ekibime teşekkür ederim” dedi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.