Barida tatil sezonuna hazır

ISPARTA 23.05.2021 - 14:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Barida tatil sezonuna hazır

Barida tatil sezonuna hazır
Barida Hotels normalleşme süreci içinde gerekli tüm önlemleri alarak tam kapanma sonrası ilk konaklamalı kültür gezi grubunu ağırlıyor. Gelen misafirleri gül şerbeti ve güllerle karşılayarak memnuniyetlerini arttıran Barida Hotels, misafirlerin gül  bahçelerinin ardından Eğirdir ve Sagalasos gezisi yapacaklarını belirtti. Otel yetkililerinden edinilen bilgiye göre acentalarla iş birliği içindeki Barida Hotels, Lavanta sezonu için de konaklama alanındaki çalışmalarını bitirerek Temmuz ayından da çok umutlu olduklarını söylediler. Bizde misafirlerimize hoş geldin diyor ve Ispartamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Barida tatil sezonuna hazır

Barida Hotels normalleşme süreci içinde gerekli tüm önlemleri alarak tam kapanma sonrası ilk konaklamalı kültür gezi grubunu ağırlıyor. Gelen misafirleri gül şerbeti ve güllerle karşılayarak memnuniyetlerini arttıran Barida Hotels, misafirlerin gül  bahçelerinin ardından Eğirdir ve Sagalasos gezisi yapacaklarını belirtti. Otel yetkililerinden edinilen bilgiye göre acentalarla iş birliği içindeki Barida Hotels, Lavanta sezonu için de konaklama alanındaki çalışmalarını bitirerek Temmuz ayından da çok umutlu olduklarını söylediler.

Bizde misafirlerimize hoş geldin diyor ve Ispartamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.