Başdeğirmen’den 29 Ekim mesajı

ÖZEL HABER 28.10.2016 - 17:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başdeğirmen’den 29 Ekim mesajı

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 93. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Terörle Türk milletine istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyorum.”dedi.
ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 93. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Terörle Türk milletine istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyorum.”dedi.  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 93. Kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Başdeğirmen’in mesajı şöyle:  “İşadamları olarak bugün her günkündün daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Bugün her günkünden daha çok zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Aziz Türk milletinin huzurunda bir kez daha yinelemek  isteriz ki biz, son günlerde canımızı yakan, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden terör belasına karşı yürütülen haklı mücadelenin sonuna kadar yanındayız. 15 Temmuz günü hain FETÖ’nün kirli elleriyle kalleşçe ülkemizi bölme girişimi karşısında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası mensupları olarak Devletimizin ve Hükümetimizin yanında dimdik durduk. Tarih, terörizmi yol seçenlerin ve darbecilerin hiçbir dönemde kazanmadığını gösterdiği halde, yapılan insanlık dışı saldırılar, yapanlarla destekleyenleri aynı bataklığa gömecektir. Terörle Yüce Türk milletine istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyoruz. Bugün Atatürk’ün gösterdiği hedefe varmak için özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. ITSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin sorumluluk ve bilinci içerisindeyiz. Vatanımızın bütünlüğü ve milli fedakarlık olduğunda işadamlarının yine önde olacağını ve hiçbir maddi değerin ülkemizin bütünlüğünün önüne geçemeyeceğini ifade etmek isterim.  Bu bilinçle, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı için ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sağlamak adına İhracat hedefimizi 500 milyon dolar olarak belirledik. İnşallah yaptığımız çalışmalar neticesinde bu hedefe ulaşacağız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını daha coşkulu şekilde kutlayacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, ülkemizin bütünlüğü için cephelerde savaşan tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında canlarını hiçe sayan  Demokrasi şehitlerimizi  ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, üyelerimizin ve hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”  
ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 93. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Terörle Türk milletine istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyorum.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 93. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Terörle Türk milletine istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyorum.”dedi. 
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 93. Kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Başdeğirmen’in mesajı şöyle:  “İşadamları olarak bugün her günkündün daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Bugün her günkünden daha çok zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Aziz Türk milletinin huzurunda bir kez daha yinelemek  isteriz ki biz, son günlerde canımızı yakan, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden terör belasına karşı yürütülen haklı mücadelenin sonuna kadar yanındayız. 15 Temmuz günü hain FETÖ’nün kirli elleriyle kalleşçe ülkemizi bölme girişimi karşısında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası mensupları olarak Devletimizin ve Hükümetimizin yanında dimdik durduk. Tarih, terörizmi yol seçenlerin ve darbecilerin hiçbir dönemde kazanmadığını gösterdiği halde, yapılan insanlık dışı saldırılar, yapanlarla destekleyenleri aynı bataklığa gömecektir. Terörle Yüce Türk milletine istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyoruz. Bugün Atatürk’ün gösterdiği hedefe varmak için özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. ITSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin sorumluluk ve bilinci içerisindeyiz. Vatanımızın bütünlüğü ve milli fedakarlık olduğunda işadamlarının yine önde olacağını ve hiçbir maddi değerin ülkemizin bütünlüğünün önüne geçemeyeceğini ifade etmek isterim. 
Bu bilinçle, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı için ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sağlamak adına İhracat hedefimizi 500 milyon dolar olarak belirledik. İnşallah yaptığımız çalışmalar neticesinde bu hedefe ulaşacağız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını daha coşkulu şekilde kutlayacağız. 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, ülkemizin bütünlüğü için cephelerde savaşan tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında canlarını hiçe sayan  Demokrasi şehitlerimizi  ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, üyelerimizin ve hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.