Başdeğirmen’den Bahtiyar Köyü Camii’ne destek

ISPARTA 14.04.2021 - 13:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başdeğirmen’den Bahtiyar Köyü Camii’ne destek

Isparta Belediyesi’nin altın kalpli başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yalvaç’ımızın köylerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Başdeğirmen’in yardım elini esirgemediği köyümüz bu kez Bahtiyar Köyümüz oldu. Ak Parti İl Genel Meclisi Ahmet Sektioğlu ve Bahtiyar Köyü Muhtarı Necati Coşgun’u 13 Nisan Salı günü makamında kabul eden Şükrü Başdeğirmen, Bahtiyar Köyümüze yapılan yeni cami inşaatı için istenen destek talebini geri çevirmedi. Bahtiyar Köyü Muhtarı Coşgun’un inşaat için ihtiyaç olan bir kamyon briket talebini geri çevirmeyen Başdeğirmen, Bahtiyar Köyü Camii inşaatı için istenenin çok üzerinde, bir tır briket yardımı yapmayı kabul etti. Başdeğirmen, bununla da yetinmeyerek, cami için kullanılmak üzere gerekli tüm andezit taşını da Isparta Belediyesi olarak temin edeceklerini ifade etti. Başdeğirmen’den istediklerinin çok üzerinde bir destekle geri dönen Bahtiyar Köyü Muhtarı Necati Coşgun, “Değerli başkanımızdan ve il genel meclisi üyemiz Ahmet Sektioğlu’ndan Allah razı olsun. Biz bir istedik, sevgili başkan üç verdi. Camiimizin inşaatını sürdürüyoruz, inşallah başkanımızın bu desteğiyle en hızlı bir biçimde camiimizi hizmete açacağız. Bu vesileyle Başkan Başdeğirmen ve Sektioğlu hocamıza çok teşekkür ediyorum köyümüz adına.” dedi. İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Sektioğlu da, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Değerli başkan, ne zaman destek talebinde bulunsak Yalvaç’ımızın köylerini geri çevirmiyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sevgili başkana da ifade ettim, tüm köy muhtarlarımız Sayın Başdeğirmen’i çok seviyor. İnşallah bayramdan sonra kendisini Yalvaç’ta köy muhtarlarımız ile birlikte ağırlamak istediğimizi ifade ettim, kendisi de kabul etti. İnşallah bayram sonrası muhtarlarımızla birlikte değerli başkanımız Şükrü Başdeğirmen’i Yalvaç’ta ağırlayacağız. Bu vesileyle sevgili başkana, Isparta’nın tamamını sahiplenmesi ve Ak Parti hizmet anlayışını başarıyla sergilemesi nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi. (HABER MERKEZİ)
Isparta Belediyesi’nin altın kalpli başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yalvaç’ımızın köylerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Başdeğirmen’in yardım elini esirgemediği köyümüz bu kez Bahtiyar Köyümüz oldu. Ak Parti İl Genel Meclisi Ahmet Sektioğlu ve Bahtiyar Köyü Muhtarı Necati Coşgun’u 13 Nisan Salı günü makamında kabul eden Şükrü Başdeğirmen, Bahtiyar Köyümüze yapılan yeni cami inşaatı için istenen destek talebini geri çevirmedi.

Bahtiyar Köyü Muhtarı Coşgun’un inşaat için ihtiyaç olan bir kamyon briket talebini geri çevirmeyen Başdeğirmen, Bahtiyar Köyü Camii inşaatı için istenenin çok üzerinde, bir tır briket yardımı yapmayı kabul etti. Başdeğirmen, bununla da yetinmeyerek, cami için kullanılmak üzere gerekli tüm andezit taşını da Isparta Belediyesi olarak temin edeceklerini ifade etti.

Başdeğirmen’den istediklerinin çok üzerinde bir destekle geri dönen Bahtiyar Köyü Muhtarı Necati Coşgun, “Değerli başkanımızdan ve il genel meclisi üyemiz Ahmet Sektioğlu’ndan Allah razı olsun. Biz bir istedik, sevgili başkan üç verdi. Camiimizin inşaatını sürdürüyoruz, inşallah başkanımızın bu desteğiyle en hızlı bir biçimde camiimizi hizmete açacağız. Bu vesileyle Başkan Başdeğirmen ve Sektioğlu hocamıza çok teşekkür ediyorum köyümüz adına.” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Sektioğlu da, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Değerli başkan, ne zaman destek talebinde bulunsak Yalvaç’ımızın köylerini geri çevirmiyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sevgili başkana da ifade ettim, tüm köy muhtarlarımız Sayın Başdeğirmen’i çok seviyor. İnşallah bayramdan sonra kendisini Yalvaç’ta köy muhtarlarımız ile birlikte ağırlamak istediğimizi ifade ettim, kendisi de kabul etti. İnşallah bayram sonrası muhtarlarımızla birlikte değerli başkanımız Şükrü Başdeğirmen’i Yalvaç’ta ağırlayacağız. Bu vesileyle sevgili başkana, Isparta’nın tamamını sahiplenmesi ve Ak Parti hizmet anlayışını başarıyla sergilemesi nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.