Başdeğirmen’den meclise duyarlılık teşekkürü

11.08.2020 - 16:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başdeğirmen’den meclise duyarlılık teşekkürü

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kanun gereği Belediye Meclisinin Ağustos ayını ‘izinli’ geçirmesi gerekirken üyelerin ‘Ağustos’ta da toplanıp kararları alalım hizmet aksamasın’ kararından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları bugün başladı. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. BAŞDEĞİRMEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıyı açarken yoklama öncesi bir konuşma yaptı. Başkan Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği gibi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu gereği Belediye Meclisleri yılda bir ay izin yaparlar. Yani toplanmazlar. Biz de Isparta Belediyesi olarak bunu Ağustos ayı olarak belirlemiştik ve Meclisimiz her yıl Ağustos ayında izinli olacaktı. “YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZA SİZLER DE DESTEK VERDİNİZ” Ancak, Isparta Belediyesi olarak gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Güzel projeler üretiyoruz. Isparta halkına en kısa zamanda en güzel hizmetleri vermenin gayretini veriyoruz. İşte tüm bu çabalarımıza siz değerli meclis üyelerimiz de Ağustos ayında izin yapmayarak ve bugün burada olduğu gibi toplanıp önemli kararlar alarak destek verdiniz. Bu duyarlı hareketiniz beni son derece mutlu etti. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  (MEDYA32)  
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kanun gereği Belediye Meclisinin Ağustos ayını ‘izinli’ geçirmesi gerekirken üyelerin ‘Ağustos’ta da toplanıp kararları alalım hizmet aksamasın’ kararından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları bugün başladı. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

BAŞDEĞİRMEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıyı açarken yoklama öncesi bir konuşma yaptı. Başkan Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği gibi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu gereği Belediye Meclisleri yılda bir ay izin yaparlar. Yani toplanmazlar. Biz de Isparta Belediyesi olarak bunu Ağustos ayı olarak belirlemiştik ve Meclisimiz her yıl Ağustos ayında izinli olacaktı.

“YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZA SİZLER DE DESTEK VERDİNİZ”

Ancak, Isparta Belediyesi olarak gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Güzel projeler üretiyoruz. Isparta halkına en kısa zamanda en güzel hizmetleri vermenin gayretini veriyoruz. İşte tüm bu çabalarımıza siz değerli meclis üyelerimiz de Ağustos ayında izin yapmayarak ve bugün burada olduğu gibi toplanıp önemli kararlar alarak destek verdiniz. Bu duyarlı hareketiniz beni son derece mutlu etti. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  (MEDYA32)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.