Başkan Pala Yeni Yıla Ziyaretlerle Başladı

GÜNDEM 04.01.2018 - 10:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başkan Pala Yeni Yıla Ziyaretlerle Başladı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA 2018 yılının ilk ders yılında İlkokul, ortaokul ve Sarıidris Aile Hekimliğini ziyarette bulundu.   2018 yılında sağlık, başarılı bir eğitim öğretim geçmesi temennisinde bulunan Pala, Sarıidris İlkokul ve ortaokul Okul Müdürleri ve öğretmenlerle istişarede bulundu. Belediye Başkanı Pala, okulların eksiklikleri ve noksanları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra da Sarıidris Aile Hekimliğinde Aile Hekimi Dr. Mahmut AKBAŞ’ı ziyarette bulundu. Pala, 2018 yılının sağlık ve mutluluk içerisinde geçirilmesi dilekleriyle ziyaretlerini sonlandırdı.  

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA 2018 yılının ilk ders yılında İlkokul, ortaokul ve Sarıidris Aile Hekimliğini ziyarette bulundu.

 

2018 yılında sağlık, başarılı bir eğitim öğretim geçmesi temennisinde bulunan Pala, Sarıidris İlkokul ve ortaokul Okul Müdürleri ve öğretmenlerle istişarede bulundu. Belediye Başkanı Pala, okulların eksiklikleri ve noksanları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra da Sarıidris Aile Hekimliğinde Aile Hekimi Dr. Mahmut AKBAŞ’ı ziyarette bulundu. Pala, 2018 yılının sağlık ve mutluluk içerisinde geçirilmesi dilekleriyle ziyaretlerini sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.