Başkan Tural’dan Ankara çıkartması

ISPARTA 10.06.2021 - 10:30, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başkan Tural’dan Ankara çıkartması

ESOBB Ahmet Tural, TESK ve TESKOMB Genel Başkanları ile Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı ziyaret ederek esnafın durumu ile ilgili bilgi aktardı.
Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tural ilk olarak, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül'ü makamında ziyaret ederek, bölge birliğine bağlı kooperatiflerin genel kurulları, plasmanları ve faiz değişikliği durumlarına ilişkin istişarede bulundu. Tural ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımıza esnafımız için gösterdiği gayretlerden dolayı şahsım ve bölge esnafımız adına teşekkür ederim" dedi. Tural'ın Ankara ziyaretlerindeki bir sonraki durağı TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. Tural burada, kademeli normalleşmede 1 Haziran itibariyle alınan kararların ardından esnafın beklenti ve taleplerini aktardı. Tural, "Özellikle kapalı sektörlerin bir an evvel açılması yönündeki talebimizi ilettik. Sayın Genel Başkanımıza esnafımız için gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür ederim." dedi. Tural son olarak Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı ziyaret ederek, 1 Haziran sonrası esnafımızın beklentilerini, kapalı olan sektörlerin açılması yönündeki talebimizi ilettik dedi. Tural; ‘Esnaf ve sanatkarlarımıza katkıları dolayısıyla Genel Müdürümüze teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim’ dedi. (HABER MERKEZİ)
ESOBB Ahmet Tural, TESK ve TESKOMB Genel Başkanları ile Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı ziyaret ederek esnafın durumu ile ilgili bilgi aktardı.

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tural ilk olarak, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül'ü makamında ziyaret ederek, bölge birliğine bağlı kooperatiflerin genel kurulları, plasmanları ve faiz değişikliği durumlarına ilişkin istişarede bulundu. Tural ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımıza esnafımız için gösterdiği gayretlerden dolayı şahsım ve bölge esnafımız adına teşekkür ederim" dedi.

Tural'ın Ankara ziyaretlerindeki bir sonraki durağı TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. Tural burada, kademeli normalleşmede 1 Haziran itibariyle alınan kararların ardından esnafın beklenti ve taleplerini aktardı. Tural, "Özellikle kapalı sektörlerin bir an evvel açılması yönündeki talebimizi ilettik. Sayın Genel Başkanımıza esnafımız için gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür ederim." dedi. Tural son olarak Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı ziyaret ederek, 1 Haziran sonrası esnafımızın beklentilerini, kapalı olan sektörlerin açılması yönündeki talebimizi ilettik dedi. Tural; ‘Esnaf ve sanatkarlarımıza katkıları dolayısıyla Genel Müdürümüze teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim’ dedi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.