Bilgiç de katıldı

ISPARTA 06.09.2020 - 14:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bilgiç de katıldı

Türkiye'nin en akıllı otoyolu 'Ankara-Niğde Otoyolu' açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğanın çılışını yaptığı yoldan yine Cumhurbaşkanı Erdoğanın kullandığı makam otosu il geçişi gerçekleştirdi. 'Darısı Isparta-Konya ve Isparta-Antalya duble yollarının başına!...
TBMM Başkanvekili, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan ‘ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Ankara-Niğde otoyolunun 178 km’lik 1’inci ve 3’üncü etaplarının açılış törenine katıldı. Törene, Cumhurbaşkanının yanısıra, Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma Bakanı Adil karaismailoğlu, TBMM başkan vekili S.Sadi Bilgiç, Milletvekilleri, partililer ve üst düzey bürokratlar katıldı. ' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.Törende önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Bu yol ülkemize 1 milyar 628 lira gelir sağlayacak" dedi. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek merkezden yönetilecek. Türkiye’nin dört bir yanının otoyollarla bağlandığı ülkemizde Isparta-Konya, Isparta-Antalya ve Isparta-Burdur otoyollarınında en kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi en büyük beklentimiz ve arzumuz. (HABER MERKEZİ)
Türkiye'nin en akıllı otoyolu 'Ankara-Niğde Otoyolu' açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğanın çılışını yaptığı yoldan yine Cumhurbaşkanı Erdoğanın kullandığı makam otosu il geçişi gerçekleştirdi. 'Darısı Isparta-Konya ve Isparta-Antalya duble yollarının başına!...

TBMM Başkanvekili, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan ‘ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Ankara-Niğde otoyolunun 178 km’lik 1’inci ve 3’üncü etaplarının açılış törenine katıldı.

Törene, Cumhurbaşkanının yanısıra, Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma Bakanı Adil karaismailoğlu, TBMM başkan vekili S.Sadi Bilgiç, Milletvekilleri, partililer ve üst düzey bürokratlar katıldı. '

330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.Törende önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Bu yol ülkemize 1 milyar 628 lira gelir sağlayacak" dedi. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek merkezden yönetilecek.

Türkiye’nin dört bir yanının otoyollarla bağlandığı ülkemizde Isparta-Konya, Isparta-Antalya ve Isparta-Burdur otoyollarınında en kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi en büyük beklentimiz ve arzumuz. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.