Bir taşla iki kuş vuracağız

SPOR 30.11.2016 - 08:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bir taşla iki kuş vuracağız

Isparta derbisi sonrasında gözler haftasonu oynanacak Bucakbelediye-oğuzhanspor maçına çevrildi. Kara, “Bir taşla iki kuş vuracağız, alacağımız galibiyetle hem namağlup ünvanımızı koruyacağız, hem de lider- lik koltuğuna sağlam oturacağız” dedi
    Bölgesel Amatör lig yedinci gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartadavrazsporda yüzler gülüyor. Isparta derbisinde Eğirdirsporu 1-0 yenmeyi başaran futbolcular üç puana ve galibiyete sevinir-    ken, maç sonrasında Memleketinden aldığı üzücü haber ile yıkılan takım arkadaşları Gökhan için ise üzüldüler.     Bölgesel Amatör lig yedinci gurupta onuncu hafta maçları geride kalırken, gurupta namağlup tek takım kalan Ispartaspor hem bu ünvanını korumak, hem de liderlik koltuğuna oturmak için gözünü bucakbelediyeoğuzhanspor maçına çevirdi.     Hafta sonu Bucakta oynanacak maç öncesinde hazırlıklarını teknik heyetin gözetiminde sürdüren Pembe Yeşilli futbolcular, bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturacaklarını ve namağlup ünvanınıda sezon sonuna kadar sürdeceklerini söylediler.     Öte yandan Teknik direktör Hasan basbri kara, Eğirdirspor galibiyeti ile büyük bir moral bulduklarını belirterek şunları söyledi. “Biz her maçımızı geride bırakarak önümüzdeki maçlara bakıyoruz, şimdi Eğirdirspor maçı geride kalmıştır ve unutulmuştur. Önümüzde zorlu bir deplasman var.     Gurubun bana göre en iddialı ve en güçlü ekiplerinden birisi olan bucakbelediye oğuzhanspor ile deplasmanda oynayacağız. Bazı eksiklerimiz ve sakıtlıklarımıza rağmen ideal kadromuz ile bu maça çıkacağız ve öncelikle namağlup ünvanımızı koruyup, daha sonra üç puana ulaşmaya çalışacağız. yenemiyorsak bile yenilmemeye ve avantajımızı sürdürmeye bakacağız. En yakın rakibimiz Serikspora beş puan fark attık ve serik ligin ikinci yarısında bize gelecek.      şuanki puan çetveline baktığımızda azda olsa rakiplerimize bir üstünlük sağladık ve avantajlı duruma geçtik. ligin ilk yarısını puan kayıpları yaşamadan atlatırsak ikinci yarı yapacağımız takviyeler ile dahada güçlü bir kadro ile sezon sonunda taraftarlarımıza ve yöneticilerimize şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.” dedi BAŞIN SAĞOLSUN GÖKHAN     Isparta Davrazsporumuzun başarılı savunma oyuncusu Gökhan Hıdır'ın annesi Nevim Hıdır vefat etti.      Gökhan gelen haber üzerine Memleketi Düzce'ye gitti. Cenazesi dün öğle namazına müteakip Düzce'de kaldırıldı. Merhumeye Allah'tan rahmet, futbolcumuza ve ailesine başsağlığı dileriz. TARAFTARLAR  TAKDİR TOPLADI     Bu arada Pazar günü oynanan Isparta Derbisinde her iki takımın taraftarlarının taşkın çıkarmadan, centilmence maçı izlemeleri büyük takdir topladı. 90 Dakika boyunca her iki takımın taraftarlarıda takımlarını desteklerken, zaman zaman centilmenlik tezahuratıda yaptılar.  
Isparta derbisi sonrasında gözler haftasonu oynanacak Bucakbelediye-oğuzhanspor maçına çevrildi. Kara, “Bir taşla iki kuş vuracağız, alacağımız galibiyetle hem namağlup ünvanımızı koruyacağız, hem de lider- lik koltuğuna sağlam oturacağız” dedi

    Bölgesel Amatör lig yedinci gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartadavrazsporda yüzler gülüyor. Isparta derbisinde Eğirdirsporu 1-0 yenmeyi başaran futbolcular üç puana ve galibiyete sevinir-    ken, maç sonrasında Memleketinden aldığı üzücü haber ile yıkılan takım arkadaşları Gökhan için ise üzüldüler.
    Bölgesel Amatör lig yedinci gurupta onuncu hafta maçları geride kalırken, gurupta namağlup tek takım kalan Ispartaspor hem bu ünvanını korumak, hem de liderlik koltuğuna oturmak için gözünü bucakbelediyeoğuzhanspor maçına çevirdi.
    Hafta sonu Bucakta oynanacak maç öncesinde hazırlıklarını teknik heyetin gözetiminde sürdüren Pembe Yeşilli futbolcular, bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturacaklarını ve namağlup ünvanınıda sezon sonuna kadar sürdeceklerini söylediler.
    Öte yandan Teknik direktör Hasan basbri kara, Eğirdirspor galibiyeti ile büyük bir moral bulduklarını belirterek şunları söyledi. “Biz her maçımızı geride bırakarak önümüzdeki maçlara bakıyoruz, şimdi Eğirdirspor maçı geride kalmıştır ve unutulmuştur. Önümüzde zorlu bir deplasman var.
    Gurubun bana göre en iddialı ve en güçlü ekiplerinden birisi olan bucakbelediye oğuzhanspor ile deplasmanda oynayacağız.
Bazı eksiklerimiz ve sakıtlıklarımıza rağmen ideal kadromuz ile bu maça çıkacağız ve öncelikle namağlup ünvanımızı koruyup, daha sonra üç puana ulaşmaya çalışacağız. yenemiyorsak bile yenilmemeye ve avantajımızı sürdürmeye bakacağız. En yakın rakibimiz Serikspora beş puan fark attık ve serik ligin ikinci yarısında bize gelecek.
     şuanki puan çetveline baktığımızda azda olsa rakiplerimize bir üstünlük sağladık ve avantajlı duruma geçtik. ligin ilk yarısını puan kayıpları yaşamadan atlatırsak ikinci yarı yapacağımız takviyeler ile dahada güçlü bir kadro ile sezon sonunda taraftarlarımıza ve yöneticilerimize şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.” dedi
BAŞIN SAĞOLSUN GÖKHAN
    Isparta Davrazsporumuzun başarılı savunma oyuncusu Gökhan Hıdır'ın annesi Nevim Hıdır vefat etti. 
    Gökhan gelen haber üzerine Memleketi Düzce'ye gitti. Cenazesi dün öğle namazına müteakip Düzce'de kaldırıldı. Merhumeye Allah'tan rahmet, futbolcumuza ve ailesine başsağlığı dileriz.
TARAFTARLAR 
TAKDİR TOPLADI
    Bu arada Pazar günü oynanan Isparta Derbisinde her iki takımın taraftarlarının taşkın çıkarmadan, centilmence maçı izlemeleri büyük takdir topladı.
90 Dakika boyunca her iki takımın taraftarlarıda takımlarını desteklerken, zaman zaman centilmenlik tezahuratıda yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.