Bititirim ikili iş başında

EĞİTİM 22.05.2015 - 10:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bititirim ikili iş başında

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde sandıktan birinci sırada çıkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanan Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz YÖK’ün daveti üzerine Ankara’ya gitti. Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile Prof Dr. Adem Korkmaz, YÖK’ten gelen davet üzerine Ankara’ya hareket etti. Davete icabet etmek amacıyla yola çıkan iki rektörün masraf olmaması için tek araba ile gitmeleri dikkatten kaçmadı. Üniversitelerine fazla masraf çıkarmamak için yaptıkları bu hareketten dolayı her iki rektörün görevlerinde başarı sağlayacağı da şimdiden görünüyor. ÖRNEK REKTÖR SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı’nın ilk icraatı Kutlama amacıyla kendisine çiçek ve benzeri hediyeler göndermek isteyenlere duyuruda bulunarak, bu tür hediyelerin gönderilmesi yerine toprağa bereket ve gelecek nesillere hayat verecek bir meşe ormanı için bağış yapılmasını istemişti  MEŞE ORMANI ÇAĞRISI  Kutlama amacıyla kendisine çiçek ve benzeri hediyeler göndermek isteyenlere duyuruda bulunan Rektör Çarıkçı, bu tür hediyelerin gönderilmesi yerine toprağa bereket ve gelecek nesillere hayat verecek bir meşe ormanı için bağış yapılmasını istedi.  İSİMLER DUYURULACAK  SDÜ'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, verilen banka hesap numarasına bağış yapmak isteyenlerin isim ve kurumlarını belirtmeleri halinde isimlerinin rektörlükte oluşturulacak geçici bir panoda duyurularak kamuoyu ile paylaşılacağı vurgulandı.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde sandıktan birinci sırada çıkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanan Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz YÖK’ün daveti üzerine Ankara’ya gitti.


Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile Prof Dr. Adem Korkmaz, YÖK’ten gelen davet üzerine Ankara’ya hareket etti. Davete icabet etmek amacıyla yola çıkan iki rektörün masraf olmaması için tek araba ile gitmeleri dikkatten kaçmadı. Üniversitelerine fazla masraf çıkarmamak için yaptıkları bu hareketten dolayı her iki rektörün görevlerinde başarı sağlayacağı da şimdiden görünüyor.


ÖRNEK REKTÖR

SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı’nın ilk icraatı Kutlama amacıyla kendisine çiçek ve benzeri hediyeler göndermek isteyenlere duyuruda bulunarak, bu tür hediyelerin gönderilmesi yerine toprağa bereket ve gelecek nesillere hayat verecek bir meşe ormanı için bağış yapılmasını istemişti 


MEŞE ORMANI ÇAĞRISI 

Kutlama amacıyla kendisine çiçek ve benzeri hediyeler göndermek isteyenlere duyuruda bulunan Rektör Çarıkçı, bu tür hediyelerin gönderilmesi yerine toprağa bereket ve gelecek nesillere hayat verecek bir meşe ormanı için bağış yapılmasını istedi. 


İSİMLER DUYURULACAK 

SDÜ'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, verilen banka hesap numarasına bağış yapmak isteyenlerin isim ve kurumlarını belirtmeleri halinde isimlerinin rektörlükte oluşturulacak geçici bir panoda duyurularak kamuoyu ile paylaşılacağı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.