BRAVO ÇOCUKLAR

SPOR 10.08.2016 - 10:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BRAVO ÇOCUKLAR

BRAVO ÇOCUKLAR Bedensel engelli sporcularımız büyük başarı imza attı. Sporcularımız Türkiye Şampiyonasında 5 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası Sakarya ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 29-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sakarya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen şampiyonaya 20 ilden 142 sporcu madalya mücadelesi verdi.  Türkiye Şampiyonasına Isparta’nın engel tanımayan başarılı Bedensel engelli sporcuları da kıyasıya mücadele verdi. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörlerinden İbrahim KAÇ’ın öğrencileri, önemli Türkiye derecelerine imza attı. Ispartalı sporcular 5 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Bölgespor Kulübü sporcusu Ümit KAYADAŞ S 5 engel derecesinde 50-100 metre serbest, 50 m kelebek ve 50m sırtta Türkiye şampiyonu oldu. KAYADAŞ, bu derece ve kazandığı altın madalya ile önemli bir başarıya imza atmış oldu. Sporcumuz Eren Burak ÇANCI ise S7 grubunda 50m kelebekte Türkiye şampiyonu, 50-100 metre serbestte Türkiye ikincisi oldu. ÇANCI, 100 m Sırt kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çıktı. Diğer sporcumuz Ülkü AKTAŞ ise 100m sırt kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.  Yüzme Antrenörlerinden İbrahim KAÇ, “Bizden desteklerini esirgemeyen ve hep yanımızda olan İl Müdürümüz Murat Gevrek ve Spor Şube Müdürümüz Ahmet Taşdemir 'e teşekkür ederiz” dedi.   İL MÜDÜRÜ GEVREK’TEN TEBRİK Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ise, engelleri aşarak elde ettikleri başarı ile ilimizi gururlandıran sporcuları ve antrenör İbrahim KAÇ’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

BRAVO ÇOCUKLAR

Bedensel engelli sporcularımız büyük başarı imza attı. Sporcularımız Türkiye Şampiyonasında 5 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası Sakarya ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 29-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sakarya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen şampiyonaya 20 ilden 142 sporcu madalya mücadelesi verdi.  Türkiye Şampiyonasına Isparta’nın engel tanımayan başarılı Bedensel engelli sporcuları da kıyasıya mücadele verdi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörlerinden İbrahim KAÇ’ın öğrencileri, önemli Türkiye derecelerine imza attı. Ispartalı sporcular 5 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Bölgespor Kulübü sporcusu Ümit KAYADAŞ S 5 engel derecesinde 50-100 metre serbest, 50 m kelebek ve 50m sırtta Türkiye şampiyonu oldu. KAYADAŞ, bu derece ve kazandığı altın madalya ile önemli bir başarıya imza atmış oldu. Sporcumuz Eren Burak ÇANCI ise S7 grubunda 50m kelebekte Türkiye şampiyonu, 50-100 metre serbestte Türkiye ikincisi oldu. ÇANCI, 100 m Sırt kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çıktı. Diğer sporcumuz Ülkü AKTAŞ ise 100m sırt kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. 

Yüzme Antrenörlerinden İbrahim KAÇ, “Bizden desteklerini esirgemeyen ve hep yanımızda olan İl Müdürümüz Murat Gevrek ve Spor Şube Müdürümüz Ahmet Taşdemir 'e teşekkür ederiz” dedi.

 

İL MÜDÜRÜ GEVREK’TEN TEBRİK

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ise, engelleri aşarak elde ettikleri başarı ile ilimizi gururlandıran sporcuları ve antrenör İbrahim KAÇ’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.