Bu bir takım oyunudur

EĞİTİM 19.05.2015 - 12:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bu bir takım oyunudur

Süleyman Demirel Üniversitesinde yeni Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’nın göreve başlaması ile gözler yeni oluşacak yönetim kadrosuna çevrildi. Bu bir takım oyunu ise kadroyu kuracakta, başarıyı yakalayacak ta teknik direktördür Süleyman Demirel Üniversitesinde Rektör ataması sonrasında tüm gözler yeni oluşacak kadrolara çevrildi.     Takımı 4 yıl süre ile yöneten ve bu süre zarfında kendi kadrosu ile başarıyı kovalayan eski Rektör Hasan İbicioğlundan sonra takımın başına getirilen Prof. Dr. İlker çarıkçı’dan bir başarı bekleniyorsa bırakın sahaya süreceği oyuncuları kendisi belirlesin ve başarıyı ekibi ile birlikte kovalasın.     Tıpkı Futbol takımlarında olduğu gibi, siyasetde de, bürokraside de, iş dünyasında da başarı bir ekip işidir. Göreve yeni atanan Rektör Çarıkçı’da kendi ekibini kurarak bu takımı 4 yıl süre ile yönetecek ve başarıyı kovalayacak.Bu nedenle sayın rektör Çarıkçı’nın önünü açmak ve kendi kadrosunu kurmasına fırsat vermek gerekir.     Bir önceki dönem görev yapan eski Rektör İbicioğlu, Üniversitenin tüm birimlerine kendi  ekibini  kurarak 4 yıl süre ile başarılı olmaya çalıştı!... İbicioğlunun ekibine yakışan bulundukları konuma ve mevkiye bakmadan istifalarını verip Çarıkçı’nın elini güçlendirmeleri gerek...     Geçtiğimiz günlerde Meslek Yüksek Okulu kurucu Müdürü Çetin Büyükvanlı hocamla yaptığım televizyon proğramında benim bu düşüncemi destekleyen bir anısını paylaştı. Büyükvanlı ve ekibi her Rektör seçimi sonrasında yeni Rektörü makamında ziyaret ederek önce hayırlı olsun dileklerini iletip, arkasından Rektörün elini güçlendirme adına istifa dilekçelerini verdiğini anlattı. Büyükvanlı ve ekibinin bu anlamlı ve yerinde tavrı karşısında atanan rektörler Büyükvanlı’nın bu jestine ‘Hocam biz sizden memnunuz, siz ve ekibiniz görevinizin başındasınız” diyerek cevap verdiklerini anlatan sayın Çetin Büyükvanlı’nın bu duyarlılığı ve hassasiyetine şuanda SDÜ’de görev yapan başta Genel sekter olmak üzere bütün idari kadroların başındaki yetkililerinde aynı duyarlılığı ve hassasiyeti göstermeleri gerekiyor!.. http://ispartamanset.com/Isparta haberleri.

Süleyman Demirel Üniversitesinde yeni Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’nın göreve başlaması ile gözler yeni oluşacak yönetim kadrosuna çevrildi. Bu bir takım oyunu ise kadroyu kuracakta, başarıyı yakalayacak ta teknik direktördür


Süleyman Demirel Üniversitesinde Rektör ataması sonrasında tüm gözler yeni oluşacak kadrolara çevrildi.

   
Takımı 4 yıl süre ile yöneten ve bu süre zarfında kendi kadrosu ile başarıyı kovalayan eski Rektör Hasan İbicioğlundan sonra takımın başına getirilen Prof. Dr. İlker çarıkçı’dan bir başarı bekleniyorsa bırakın sahaya süreceği oyuncuları kendisi belirlesin ve başarıyı ekibi ile birlikte kovalasın.
   
Tıpkı Futbol takımlarında olduğu gibi, siyasetde de, bürokraside de, iş dünyasında da başarı bir ekip işidir.
Göreve yeni atanan Rektör Çarıkçı’da kendi ekibini kurarak bu takımı 4 yıl süre ile yönetecek ve başarıyı kovalayacak.Bu nedenle sayın rektör Çarıkçı’nın önünü açmak ve kendi kadrosunu kurmasına fırsat vermek gerekir.
   
Bir önceki dönem görev yapan eski Rektör İbicioğlu, Üniversitenin tüm birimlerine kendi  ekibini  kurarak 4 yıl süre ile başarılı olmaya çalıştı!... İbicioğlunun ekibine yakışan bulundukları konuma ve mevkiye bakmadan istifalarını verip Çarıkçı’nın elini güçlendirmeleri gerek...
   
Geçtiğimiz günlerde Meslek Yüksek Okulu kurucu Müdürü Çetin Büyükvanlı hocamla yaptığım televizyon proğramında benim bu düşüncemi destekleyen bir anısını paylaştı. Büyükvanlı ve ekibi her Rektör seçimi sonrasında yeni Rektörü makamında ziyaret ederek önce hayırlı olsun dileklerini iletip, arkasından Rektörün elini güçlendirme adına istifa dilekçelerini verdiğini anlattı. Büyükvanlı ve ekibinin bu anlamlı ve yerinde tavrı karşısında atanan rektörler Büyükvanlı’nın bu jestine ‘Hocam biz sizden memnunuz, siz ve ekibiniz görevinizin başındasınız” diyerek cevap verdiklerini anlatan sayın Çetin Büyükvanlı’nın bu duyarlılığı ve hassasiyetine şuanda SDÜ’de görev yapan başta Genel sekter olmak üzere bütün idari kadroların başındaki yetkililerinde aynı duyarlılığı ve hassasiyeti göstermeleri gerekiyor!..

http://ispartamanset.com/Isparta haberleri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.