BÜTÜN ISPARTA AYAKTA!..

GÜNDEM 18.07.2016 - 10:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BÜTÜN ISPARTA AYAKTA!..

BÜTÜN ISPARTA AYAKTA!.. Darbe girişimi sonrası Ispartalılar şehrin meydanlarına inip 'Türkiye bizimdir bizim kalacak' sloganları attılar. Kaymakkapı meydanında toplanan binlerce kişi daha sonra Valiliğe yürüdü.Valilik önünde de Türk Bayrakları açıldı sloganlar atıldı.Camilerden ezan okundu, 'Demokrasinize sahip çıkın' denildi. Isparta'da halk sokağa döküldü. Binlerce kişi ve binlercd araç şehirde konvoy yapıyor. Kaymakkapı Meydanında ellerinde Türk Bayraklarıyla toplanan vatandaşlar 'Türkiye bizimdir bizim kalacak' sloganları attılar. Bazı vatandaşlar meydanda bulunan 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in heykeli üzerine çıktılar. Ellerinde bayrak alıp slogan attılar. Kaymakkapı meydanı 10 dakika içinde binlerce kişi tarafından dolduruldu. Meydanda toplanan Ispartalılar daha sonra Valilik önüne yürüdüler. Burada da sologanlar atarak darbe girişimine tepki gösterildi. Daha sonra tüm camilerden önce "Değerli Isparta halkımız Demokrasimize sahip çıkma adına sizleri Kaymakkapı Meydanında topkanmaya davet ediyorum. Memleketimizin huzuru için kıyamda kalmaya ve kaymakkapı meydanında toplanmaya davet ediyorum" şeklinde anonslar yapıldı. Ardından tüm camilerden ezan okundu.

BÜTÜN ISPARTA AYAKTA!..

Darbe girişimi sonrası Ispartalılar şehrin meydanlarına inip 'Türkiye bizimdir bizim kalacak' sloganları attılar. Kaymakkapı meydanında toplanan binlerce kişi daha sonra Valiliğe yürüdü.Valilik önünde de Türk Bayrakları açıldı sloganlar atıldı.Camilerden ezan okundu, 'Demokrasinize sahip çıkın' denildi. Isparta'da halk sokağa döküldü. Binlerce kişi ve binlercd araç şehirde konvoy yapıyor. Kaymakkapı Meydanında ellerinde Türk Bayraklarıyla toplanan vatandaşlar 'Türkiye bizimdir bizim kalacak' sloganları attılar. Bazı vatandaşlar meydanda bulunan 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in heykeli üzerine çıktılar. Ellerinde bayrak alıp slogan attılar. Kaymakkapı meydanı 10 dakika içinde binlerce kişi tarafından dolduruldu. Meydanda toplanan Ispartalılar daha sonra Valilik önüne yürüdüler. Burada da sologanlar atarak darbe girişimine tepki gösterildi. Daha sonra tüm camilerden önce "Değerli Isparta halkımız Demokrasimize sahip çıkma adına sizleri Kaymakkapı Meydanında topkanmaya davet ediyorum. Memleketimizin huzuru için kıyamda kalmaya ve kaymakkapı meydanında toplanmaya davet ediyorum" şeklinde anonslar yapıldı. Ardından tüm camilerden ezan okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.