CANLI YAYINDA TAVLA OYNADILAR

GÜNDEM 26.03.2018 - 17:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CANLI YAYINDA TAVLA OYNADILAR

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Isparta Tv’de yapımcılığını Gazeteci Hakan Yaman’ın üstlendiği Başkanlar Konuşuyor programına konuk oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilde fenomen olan Başkan bu kez de canlı yayında tavla maçına katıldı.  Isparta Tv'de Gazeteci Hakan Yaman, canlı yayın sırasında Selçuk’un kendisini her fırsatta tavla maçına çağırdığını belirterek, “ Beni yeneceğini söyledi. Ama yoğunluktan fırsat bulamadık. Şimdi isterseniz bir ilki gerçekleştirelim ve hemen oynayalım” diyerek tavlayı çıkardı.  Selçuk ve Yaman bir taraftan sohbet ederken diğer yandan zarları salladılar.  Selçuk, “İsterseniz gece 3’te arayın. Ne zaman isterseniz oynarız” dedi. Bir el üzerinden oynanan maçı 1-0 Selçuk kazandı.  Yaman ise maçın henüz bitmediğini yayından sonra oynamaya devam edeceklerini iletti. 

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Isparta Tv’de yapımcılığını Gazeteci Hakan Yaman’ın üstlendiği Başkanlar Konuşuyor programına konuk oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilde fenomen olan Başkan bu kez de canlı yayında tavla maçına katıldı. 

Isparta Tv'de Gazeteci Hakan Yaman, canlı yayın sırasında Selçuk’un kendisini her fırsatta tavla maçına çağırdığını belirterek, “ Beni yeneceğini söyledi. Ama yoğunluktan fırsat bulamadık. Şimdi isterseniz bir ilki gerçekleştirelim ve hemen oynayalım” diyerek tavlayı çıkardı.  Selçuk ve Yaman bir taraftan sohbet ederken diğer yandan zarları salladılar.  Selçuk, “İsterseniz gece 3’te arayın. Ne zaman isterseniz oynarız” dedi. Bir el üzerinden oynanan maçı 1-0 Selçuk kazandı.  Yaman ise maçın henüz bitmediğini yayından sonra oynamaya devam edeceklerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.