Cezaevinde intihar etti

ÖZEL HABER 25.08.2016 - 10:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Cezaevinde intihar etti

Cezaevinde intihar etti Isparta'da şizofren hastası olan 26 yaşındaki Mustafa Akal,önce 53 yaşındaki annesi Türkan Akal'ı daha sonra karşı komşusu Aynur Akkuş'u öldürmüştü. Olay 20 Ocak 2016 tarihinde Yedişehitler Mahallesi 2911sokakta meydana gelmişti. İddiaya göre şizofren hastası olan 26 yaşındaki Mustafa Akal, eve gelerek annesinden para istedi. Para alamadığı için annesi ile tartışmaya başlayan Akal yanında bulunan bıçakla annesinin boğazını keserek öldürmüştü. Elinde bıçakla evden çıkan Mustafa Akal, karşı komşusu olan ve o andan sokaktan geçen Aynur Akkuş'tan da para istedi. Para vermeyen Akkuş'u oturduğu evine kadar kovaladı. Akkuş'un eve girmesiyle kapıyı zorlayan Mustafa Akal, balkon kapısının camını kırarak girdiği evde Akkuş'u bıçaklayarak öldürmüştü. Olayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Türkan Akal ve Aynur Akkuş'un öldüğünü belirledi. Savcının olay yerine gelmesinin ardından cesetler otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Mustafa Akal, ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şizofren hastası Mustafa Akal İstanbul'da kaldığı cezaevinde kendini asarak intihar etti. Hayatını kaybeden Akal, Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Göksöğüt köyünde defnedilecek.

Cezaevinde intihar etti

Isparta'da şizofren hastası olan 26 yaşındaki Mustafa Akal,önce 53 yaşındaki annesi Türkan Akal'ı daha sonra karşı komşusu Aynur Akkuş'u öldürmüştü.

Olay 20 Ocak 2016 tarihinde Yedişehitler Mahallesi 2911sokakta meydana gelmişti. İddiaya göre şizofren hastası olan 26 yaşındaki Mustafa Akal, eve gelerek annesinden para istedi. Para alamadığı için annesi ile tartışmaya başlayan Akal yanında bulunan bıçakla annesinin boğazını keserek öldürmüştü.

Elinde bıçakla evden çıkan Mustafa Akal, karşı komşusu olan ve o andan sokaktan geçen Aynur Akkuş'tan da para istedi. Para vermeyen Akkuş'u oturduğu evine kadar kovaladı. Akkuş'un eve girmesiyle kapıyı zorlayan Mustafa Akal, balkon kapısının camını kırarak girdiği evde Akkuş'u bıçaklayarak öldürmüştü.

Olayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Türkan Akal ve Aynur Akkuş'un öldüğünü belirledi. Savcının olay yerine gelmesinin ardından cesetler otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Mustafa Akal, ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şizofren hastası Mustafa Akal İstanbul'da kaldığı cezaevinde kendini asarak intihar etti. Hayatını kaybeden Akal, Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Göksöğüt köyünde defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.