CHP'de Sürpriz Yok

SİYASET 18.09.2015 - 12:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CHP'de Sürpriz Yok

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılan aday belirleme toplantısı bu sabah 03:30'da sona erdi.Toplantıda illerin listeleri tek tek gözden geçirildi. CHP Isparta'da 7 Haziran seçimlerinde halkın karşısına çıktığı listeyi değiştirmedi.CHP 1 Kasım seçimlerinde aynı liste ile yola devam edecek. 1. İrfan Bakır 2. İsa Önder Dinçtürk 3. Mustafa Ceyhan 4. İzzet Beydoğan

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılan aday belirleme toplantısı bu sabah 03:30'da sona erdi.Toplantıda illerin listeleri tek tek gözden geçirildi.

CHP Isparta'da 7 Haziran seçimlerinde halkın karşısına çıktığı listeyi değiştirmedi.CHP 1 Kasım seçimlerinde aynı liste ile yola devam edecek.

1. İrfan Bakır
2. İsa Önder Dinçtürk
3. Mustafa Ceyhan
4. İzzet Beydoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.