CHP, Sulama Sorununu Yerinde İncelemek İçin Isparta’ya Heyet Gönderdi

ISPARTA 17.06.2021 - 10:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CHP, Sulama Sorununu Yerinde İncelemek İçin Isparta’ya Heyet Gönderdi

CHP Genel Merkezi, Ş. Karaağaç ilçesinde yaşanan ve yaklaşık 10 yıldır devam eden sulama sorununu yerinde görmek ve yapılması gereken Kapalı Devre Sulama Sistemini konusunda bilgi almak üzere Isparta’ya Milletvekillerinden oluşan 5 kişilik Heyet gönderdi.
  Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, 10 sene önce kamyonlar ile meyve, sebze ticareti yapan ilçenin maalesef ki, bugünlerde sulu tarım yapamaz duruma geldiğini ifade ederek şunları söyledi; “Bugün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu nun görevlendirmesiyle TBMM İdare Amirimiz ve Burdur Milletvekilimiz Mehmet GÖKER, Antalya Milletvekilimiz Aydın ÖZER, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu KÖKSAL, Gönen Belediye Başkanımız Osman Kesmen, İlçe Başkanlarımız, Yöneticilerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızın katılımı ile Şarkikaraağaç ilçemizde vatandaşlarımızla buluştuk. AKP Milletvekilleri "Kapalı Devre Sulama Sistemini" yaklaşık 10 yıldır vaat olarak vatandaşımızın önüne getirmelerine rağmen sonuca ulaştırmamışlar. 10 sene önce kamyonlar ile meyve, sebze ticareti yapan ilçemiz maalesef bugün sulu tarım yapamaz duruma gelmiş. Ayrıca sulama sorunu sadece Şarkikaraağaç’ ta değil, Yalvaç ve Gelendost İlçelerimizde de büyük problem haline gelmiştir. Bölge milletvekillerimiz ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Isparta'mızın sorunları ile bu kadar yakından ilgilenirken iktidar partisinin Isparta milletvekilleri neden bu sorunlara kulaklarını kapatmaktadır? Tarım ve hayvancılık yani gıda üretimi pandemi sonrasının en kritik sektörleri arasında yer almaktadır. İktidar partisinden verilen vaatleri yerine getirmesini ve sorunlara çözüm üretmesi bekliyoruz. Yapmadıkları takdirde Cumhuriyet Halk Partisinin Millet ittifakıyla iktidarında bu sorunların çözümü için büyük gayret göstereceğimizin sözünü de hemşehrilerimize veriyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)
CHP Genel Merkezi, Ş. Karaağaç ilçesinde yaşanan ve yaklaşık 10 yıldır devam eden sulama sorununu yerinde görmek ve yapılması gereken Kapalı Devre Sulama Sistemini konusunda bilgi almak üzere Isparta’ya Milletvekillerinden oluşan 5 kişilik Heyet gönderdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, 10 sene önce kamyonlar ile meyve, sebze ticareti yapan ilçenin maalesef ki, bugünlerde sulu tarım yapamaz duruma geldiğini ifade ederek şunları söyledi; “Bugün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu nun görevlendirmesiyle TBMM İdare Amirimiz ve Burdur Milletvekilimiz Mehmet GÖKER, Antalya Milletvekilimiz Aydın ÖZER, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu KÖKSAL, Gönen Belediye Başkanımız Osman Kesmen, İlçe Başkanlarımız, Yöneticilerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızın katılımı ile Şarkikaraağaç ilçemizde vatandaşlarımızla buluştuk.

AKP Milletvekilleri "Kapalı Devre Sulama Sistemini" yaklaşık 10 yıldır vaat olarak vatandaşımızın önüne getirmelerine rağmen sonuca ulaştırmamışlar. 10 sene önce kamyonlar ile meyve, sebze ticareti yapan ilçemiz maalesef bugün sulu tarım yapamaz duruma gelmiş. Ayrıca sulama sorunu sadece Şarkikaraağaç’ ta değil, Yalvaç ve Gelendost İlçelerimizde de büyük problem haline gelmiştir. Bölge milletvekillerimiz ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Isparta'mızın sorunları ile bu kadar yakından ilgilenirken iktidar partisinin Isparta milletvekilleri neden bu sorunlara kulaklarını kapatmaktadır? Tarım ve hayvancılık yani gıda üretimi pandemi sonrasının en kritik sektörleri arasında yer almaktadır. İktidar partisinden verilen vaatleri yerine getirmesini ve sorunlara çözüm üretmesi bekliyoruz. Yapmadıkları takdirde Cumhuriyet Halk Partisinin Millet ittifakıyla iktidarında bu sorunların çözümü için büyük gayret göstereceğimizin sözünü de hemşehrilerimize veriyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.