Çocukluk hayalleri gerçek oldu

ÖZEL HABER 25.08.2016 - 10:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Çocukluk hayalleri gerçek oldu

Çocukluk hayalleri gerçek oldu Çocukken kendi elleriyle yaptığı yapay havuzlarda balık yetiştirmeye çalışan Mehmet Zümre yıllar sonra çocukluk hayallerini gerçeğe kavuşturmayı başardı. Şimdi Isparta’nın en güzel doğal manzarasına sahip işletmelerden birisine sahip olan Mehmet Zümre, “Zoru başarmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Isparta'da hava sıcaklığının artmasından dolayı bir çok kişi serin ve su kenarlarını piknik yapmak için tercih ediyor. Isparta’da insanların günü birlik tatillerini değerlendirebileceği doğal güzelliği ile göz kamaştıran Zümre Alabalık Tesisleri ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Yıllar önce temeli atılan Zümre Alabalık Tesisleri muhteşem doğasıyla ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başarmış. Çocukluk hayallerini süsleyen işletmesini hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen İşletmeci Mehmet Zümre, “Daha küçük bir çocukken küçük balıkları, kendi yaptığım yapay havuzlarda yetiştiriyordum. Yıllar sonrada Allah bana böyle bir işletmeyi insanların hizmetine açmayı nasip etti” dedi. 1980 yılında, mevcut işletmeyi yapmaya başladıklarını belirten İşletmeci Zümre, “Tesislerimizde yılda 50 bin balık üretip, yetiştirip ve satıyoruz. Balık üretimi dışarıdan göründüğü gibi değil. Gerçekten zahmetli bir iş. Gece gündüz demeden balıklarımızın başında durmak zorundayız. Biz bu işin üstesinden gelmeyi başardık ve yıllarca da yapıyoruz1 şeklinde konuştu. Doğal manzarası ile göz dolduran Zümre Alabalık Tesisleri’nin günü birlik ziyaretçilerin de akınına uğradığını ifade eden İşletmeci Mehmet Zümre, “Tesisimiz Aşağıgökdere Köyü’nü geçtikten sonra yaklaşık 500 metre ileride yer alıyor. Tesislerimizde dere kenarında ve derenin üzerine yaptığımız çardaklarda, ister kahvaltınızı, isterseniz balığınızı afiyetle yiyebilirsiniz” dedi.  

Çocukluk hayalleri gerçek oldu

Çocukken kendi elleriyle yaptığı yapay havuzlarda balık yetiştirmeye çalışan Mehmet Zümre yıllar sonra çocukluk hayallerini gerçeğe kavuşturmayı başardı. Şimdi Isparta’nın en güzel doğal manzarasına sahip işletmelerden birisine sahip olan Mehmet Zümre, “Zoru başarmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Isparta'da hava sıcaklığının artmasından dolayı bir çok kişi serin ve su kenarlarını piknik yapmak için tercih ediyor. Isparta’da insanların günü birlik tatillerini değerlendirebileceği doğal güzelliği ile göz kamaştıran Zümre Alabalık Tesisleri ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Yıllar önce temeli atılan Zümre Alabalık Tesisleri muhteşem doğasıyla ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başarmış. Çocukluk hayallerini süsleyen işletmesini hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen İşletmeci Mehmet Zümre, “Daha küçük bir çocukken küçük balıkları, kendi yaptığım yapay havuzlarda yetiştiriyordum. Yıllar sonrada Allah bana böyle bir işletmeyi insanların hizmetine açmayı nasip etti” dedi.

1980 yılında, mevcut işletmeyi yapmaya başladıklarını belirten İşletmeci Zümre, “Tesislerimizde yılda 50 bin balık üretip, yetiştirip ve satıyoruz. Balık üretimi dışarıdan göründüğü gibi değil. Gerçekten zahmetli bir iş. Gece gündüz demeden balıklarımızın başında durmak zorundayız. Biz bu işin üstesinden gelmeyi başardık ve yıllarca da yapıyoruz1 şeklinde konuştu.

Doğal manzarası ile göz dolduran Zümre Alabalık Tesisleri’nin günü birlik ziyaretçilerin de akınına uğradığını ifade eden İşletmeci Mehmet Zümre, “Tesisimiz Aşağıgökdere Köyü’nü geçtikten sonra yaklaşık 500 metre ileride yer alıyor. Tesislerimizde dere kenarında ve derenin üzerine yaptığımız çardaklarda, ister kahvaltınızı, isterseniz balığınızı afiyetle yiyebilirsiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.