DAVRAZSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞA OYNAMASI BAŞARIDIR

SPOR 20.03.2018 - 11:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

DAVRAZSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞA OYNAMASI BAŞARIDIR

Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair tüm konuları değerlendirdi. Gazeteci Yasin Yaman’ın Kamuoyun 2 sezondur Davrazspor’un 2. olmasından tatmin olmadığını ve önümüzdeki sezon takımın tekrardan kurulup kurulmaması soruna cevap verdi. S. Sadi Bilgiç konu ile ilgili şunları söyledi; Bende takım şampiyon olsun isterdim fakat olmadı. 2 senedir şampiyonluk yarışı içinde olmak başarıdır. Sağolsun gönüllü arkadaşlarımız Bülent Sarıgül ve Mustafa Özaydın arkadaşlarımızla bu işi götürdük hadi geçen sene Bülent Başkan’ın çevresinde ona destek olan kişiler vardı. Şimdi bakıyorum Sayın Mustafa Özaydın yapayanlız kalmış bir adam etrafında kimse yok kimse destek vermiyor. Önümüzdeki sene Mustafa başkanda bıraktı peki kim alıp götürecek bu işi. ELEŞTİRİ YAPANLAR ELLİRİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUNLAR Takımı eleştirenler, hüsrana uğradıklarını düşüneneler gelip ellerini taşın altına koyacaklar mı, bu paraları verecekler mi, bu bütçeleri oluşturacakları mı, işlerinden ailelerinden fedakarlık yapacaklar mı, bu kulübü alıp götürecekler mi hayır. Benim için hüsran değil bu stadyumda 17-18 bin kişi maç izliyorsa bütün herkes elini taşın atına koyacak. Herkes kendine göre konuşuyor nerede sivil toplum örgütleri, nerede ticaret sanayi odası, nerede esnaf odaları, nerede organize sanayi, nerede borsalar ne kadar destek verdiler. Bu soruları bana değil çıkın ticaret sanayi odası başkanına kardeşim sen ıspartaspor için ne yaptın senin bak bu kadar üyen var elinizi ne kadar taşın altına koydunuz diye sorun

Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair tüm konuları değerlendirdi.

Gazeteci Yasin Yaman’ın Kamuoyun 2 sezondur Davrazspor’un 2. olmasından tatmin olmadığını ve önümüzdeki sezon takımın tekrardan kurulup kurulmaması soruna cevap verdi. S. Sadi Bilgiç konu ile ilgili şunları söyledi; Bende takım şampiyon olsun isterdim fakat olmadı. 2 senedir şampiyonluk yarışı içinde olmak başarıdır. Sağolsun gönüllü arkadaşlarımız Bülent Sarıgül ve Mustafa Özaydın arkadaşlarımızla bu işi götürdük hadi geçen sene Bülent Başkan’ın çevresinde ona destek olan kişiler vardı. Şimdi bakıyorum Sayın Mustafa Özaydın yapayanlız kalmış bir adam etrafında kimse yok kimse destek vermiyor. Önümüzdeki sene Mustafa başkanda bıraktı peki kim alıp götürecek bu işi.

ELEŞTİRİ YAPANLAR ELLİRİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUNLAR

Takımı eleştirenler, hüsrana uğradıklarını düşüneneler gelip ellerini taşın altına koyacaklar mı, bu paraları verecekler mi, bu bütçeleri oluşturacakları mı, işlerinden ailelerinden fedakarlık yapacaklar mı, bu kulübü alıp götürecekler mi hayır. Benim için hüsran değil bu stadyumda 17-18 bin kişi maç izliyorsa bütün herkes elini taşın atına koyacak. Herkes kendine göre konuşuyor nerede sivil toplum örgütleri, nerede ticaret sanayi odası, nerede esnaf odaları, nerede organize sanayi, nerede borsalar ne kadar destek verdiler. Bu soruları bana değil çıkın ticaret sanayi odası başkanına kardeşim sen ıspartaspor için ne yaptın senin bak bu kadar üyen var elinizi ne kadar taşın altına koydunuz diye sorun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.