Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığını satılıyor

SİYASET 18.09.2015 - 15:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığını satılıyor

Demokrat Parti Genel Merkezine iş yapan ancak karşılığında parasını alamayan Veli K.’nın, alacağına karşılık icra konulan Isparta İl Başkanlığı binası 4 Kasım'da tespit edilen üç ayrı bedelle açık artırma usulü ile satılacak. 7 yıl Cumhurbaşkanlığı, 12 yıl Başbakanlık, 21 yıl milletvekilliği, 6 yıl muhalefet liderliği, 21 yıl parti başkanlığı yapan hemşerimiz, Isparta’nın yetiştirdiği en müstesna insanlardan biri olan Süleyman Demirel, aramızdan ayrılmasıyla Demokrat Parti'nin de başına gelmeyen kalmadı. ÖNCE İCRA GELDİ, ŞİMDİ İSE SATIŞA ÇIKARILDI  Geçtiğimiz Haziran ayı sonunda gündeme gelen konuda yeni bir gelişme daha oldu. Bu doğrultuda; Isparta 1. İcra Dairesi Taşınmazın açık artırma ilanına çıkarak, halen Belediye İşhanı 4. Katında bulunan Demokrat Parti İl Başkanlığı hizmet binasını açık artırma ile satılacağını duyurdu. Söz konusu satış, Demokrat Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı iki tane 112 metrekarelik ve bir tane 84 metrekarelik olmak üzere üç ayrı taşınmaz şeklinde yapılacak. DEMİREL GİTTİ, PARTİ BİTTİ 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel'in kurup 21 yıl boyunca başkanlığını yaptığı ve öldükten sonra geride kalanlara miras olarak bıraktığı en büyük değerine önce icra geldi şimdi de satışa çıkarıldı. PARTİLİLER İKİNCİ ŞOKU YAŞADI Bilindiği gibi; Demokrat Parti Genel Merkezi'ne iş yapan ancak karşılığında parasını alamayan Veli K.'nın, 67 bin TL alacağına karşılık Isparta il Başkanlığı'na icra koydurmuş, bunun üzerine geçtiğimiz Haziran ayında ise icra Dairesi'nden gelen personel, partiye girerek değer tespitinde bulunmuştu. Olayın ardından partililer şok yaşarken, partiye önceki gün gönderilen il başkanlığının satışa çıkarıldığını gösteren yazı ile partililer ikinci şoku yaşadı. İŞTE PARTİ BİNASININ SATIŞ GÜNÜ VE SAATİ Isparta 1. İcra Dairesi tarafından Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığına gönderilen satışla ilgili yazıda; İl Başkanlığı 3 ayrı blok şeklinde değerlendirilerek iki tanesi 112'şer metrekare ve bir tanesi de 84 metrekare olmak üzere satışa çıkarılan il Başkanlığı hizmet binası ile ilgili olarak; 'Pirimehmet Mahallesi Kaymakkapı Meydanı 20 Ekim Sitesi (Belediye İşhanı) Kat: 4 No.228 adresinde bulunan Demokrat Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığının bulunduğu 112 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 428 bin 375 TL 40 kuruş kıymet bedeli ile, Ayrıca, yine aynı taşınmazın bitişiğindeki 112 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 611 bin 203 TL 11 kuruş kıymet bedeli ile, Ayrıca, yine aynı taşınmazın hemen bitişindeki 84 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 417 bin 266 TL 10 kuruş kıymet bedeli ile her iki taşınmaz da 4 Kasım 2015 günü saat 10.00 ila 10.10 arasında Kutlubey Mahallesi öğretmenevi karşısında bulunan eski Adliye Binası Bahçesinde yapılacak açık artırma usulüyle satılacaktır. Söz konusu tarihte alıcı çıkmaması halinde, satış işlemi 30 Kasım 2015 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır" denildi.

Demokrat Parti Genel Merkezine iş yapan ancak karşılığında parasını alamayan Veli K.’nın, alacağına karşılık icra konulan Isparta İl Başkanlığı binası 4 Kasım'da tespit edilen üç ayrı bedelle açık artırma usulü ile satılacak.

7 yıl Cumhurbaşkanlığı, 12 yıl Başbakanlık, 21 yıl milletvekilliği, 6 yıl muhalefet liderliği, 21 yıl parti başkanlığı yapan hemşerimiz, Isparta’nın yetiştirdiği en müstesna insanlardan biri olan Süleyman Demirel, aramızdan ayrılmasıyla Demokrat Parti'nin de başına gelmeyen kalmadı.

ÖNCE İCRA GELDİ, ŞİMDİ İSE SATIŞA ÇIKARILDI 

Geçtiğimiz Haziran ayı sonunda gündeme gelen konuda yeni bir gelişme daha oldu. Bu doğrultuda; Isparta 1. İcra Dairesi Taşınmazın açık artırma ilanına çıkarak, halen Belediye İşhanı 4. Katında bulunan Demokrat Parti İl Başkanlığı hizmet binasını açık artırma ile satılacağını duyurdu. Söz konusu satış, Demokrat Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı iki tane 112 metrekarelik ve bir tane 84 metrekarelik olmak üzere üç ayrı taşınmaz şeklinde yapılacak.

DEMİREL GİTTİ, PARTİ BİTTİ

9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel'in kurup 21 yıl boyunca başkanlığını yaptığı ve öldükten sonra geride kalanlara miras olarak bıraktığı en büyük değerine önce icra geldi şimdi de satışa çıkarıldı.

PARTİLİLER İKİNCİ ŞOKU YAŞADI

Bilindiği gibi; Demokrat Parti Genel Merkezi'ne iş yapan ancak karşılığında parasını alamayan Veli K.'nın, 67 bin TL alacağına karşılık Isparta il Başkanlığı'na icra koydurmuş, bunun üzerine geçtiğimiz Haziran ayında ise icra Dairesi'nden gelen personel, partiye girerek değer tespitinde bulunmuştu. Olayın ardından partililer şok yaşarken, partiye önceki gün gönderilen il başkanlığının satışa çıkarıldığını gösteren yazı ile partililer ikinci şoku yaşadı.

İŞTE PARTİ BİNASININ SATIŞ GÜNÜ VE SAATİ

Isparta 1. İcra Dairesi tarafından Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığına gönderilen satışla ilgili yazıda; İl Başkanlığı 3 ayrı blok şeklinde değerlendirilerek iki tanesi 112'şer metrekare ve bir tanesi de 84 metrekare olmak üzere satışa çıkarılan il Başkanlığı hizmet binası ile ilgili olarak; 'Pirimehmet Mahallesi Kaymakkapı Meydanı 20 Ekim Sitesi (Belediye İşhanı) Kat: 4 No.228 adresinde bulunan Demokrat Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığının bulunduğu 112 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 428 bin 375 TL 40 kuruş kıymet bedeli ile, Ayrıca, yine aynı taşınmazın bitişiğindeki 112 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 611 bin 203 TL 11 kuruş kıymet bedeli ile, Ayrıca, yine aynı taşınmazın hemen bitişindeki 84 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 417 bin 266 TL 10 kuruş kıymet bedeli ile her iki taşınmaz da 4 Kasım 2015 günü saat 10.00 ila 10.10 arasında Kutlubey Mahallesi öğretmenevi karşısında bulunan eski Adliye Binası Bahçesinde yapılacak açık artırma usulüyle satılacaktır. Söz konusu tarihte alıcı çıkmaması halinde, satış işlemi 30 Kasım 2015 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.