Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 16 Eylül 2016 Cuma akşamı ilçemize geldi.

ÖZEL HABER 20.09.2016 - 13:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 16 Eylül 2016 Cuma akşamı ilçemize geldi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 16 Eylül 2016 Cuma akşamı ilçemize geldi.  Genel Başkan Uysal, akşam saatlerinde geldiği ilçemizde Çınaraltı’nda vatandaşlarla biraraya geldi. Uysal'ın ziyareti sırasında DP Isparta İl Başkanı Selçuk Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ayata da hazır bulundu. Uysal’ı DYP eski milletvekili Ertekin Durutürk, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, DP İlçe Başkanı Durmuş Ali Karip, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, CHP Isparta Milletvekili aday adayı, gazetemiz yazarı A.Zafer Arısoy, partililer ve vatandaşlar ağırladı.  DP Genel Başkanı Uysal, Çınaraltı’nda kısa bir konuşma yaparak vatandaşlara seslendi. Uysal, ülke ve bölge meseleleriyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra vatandaşlarla birebir sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 16 Eylül 2016 Cuma akşamı ilçemize geldi. 

Genel Başkan Uysal, akşam saatlerinde geldiği ilçemizde Çınaraltı’nda vatandaşlarla biraraya geldi. Uysal'ın ziyareti sırasında DP Isparta İl Başkanı Selçuk Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ayata da hazır bulundu.

Uysal’ı DYP eski milletvekili Ertekin Durutürk, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, DP İlçe Başkanı Durmuş Ali Karip, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, CHP Isparta Milletvekili aday adayı, gazetemiz yazarı A.Zafer Arısoy, partililer ve vatandaşlar ağırladı. 

DP Genel Başkanı Uysal, Çınaraltı’nda kısa bir konuşma yaparak vatandaşlara seslendi. Uysal, ülke ve bölge meseleleriyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra vatandaşlarla birebir sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.