‘Domuzlar havadan keskin nişancılarla vurulsun’

GÜNDEM 04.01.2018 - 10:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

‘Domuzlar havadan keskin nişancılarla vurulsun’

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na  tarım arazilerini istila eden yaban domuzlarının  havadan  keskin nişancılarla vurulması yönünde öneri sundu   Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı AK Parti İl Kongresinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşme fırsatı bulan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, yaban domuzları ile mücadelede yetersiz kalındığından dert yandı. Bakan Eroğlu’na özellikle Isparta’nın dağ köylerinde domuz istilası nedeniyle mahsul yetişmediğini anlatan Selçuk, “Böyle giderse köyde mahsul yetişmeyecek.  Yaban domuzlarıyla mücadelede yetersiz kalıyoruz. Havadan helikopterle keskin nişancılarla yaban domuzlarının  avlanmasını istiyoruz” dedi. Selçuk, bu yöntemin dünyada uygulandığını da kaydetti.  Selçuk, bu konuda Bakan Eroğlu’nun çalışma yapacaklarını kendisine söylediğini iletti.      

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na  tarım arazilerini istila eden yaban domuzlarının  havadan  keskin nişancılarla vurulması yönünde öneri sundu

 

Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı AK Parti İl Kongresinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşme fırsatı bulan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, yaban domuzları ile mücadelede yetersiz kalındığından dert yandı. Bakan Eroğlu’na özellikle Isparta’nın dağ köylerinde domuz istilası nedeniyle mahsul yetişmediğini anlatan Selçuk, “Böyle giderse köyde mahsul yetişmeyecek.  Yaban domuzlarıyla mücadelede yetersiz kalıyoruz. Havadan helikopterle keskin nişancılarla yaban domuzlarının  avlanmasını istiyoruz” dedi. Selçuk, bu yöntemin dünyada uygulandığını da kaydetti.  Selçuk, bu konuda Bakan Eroğlu’nun çalışma yapacaklarını kendisine söylediğini iletti.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.