Düğünler ertelendi, kahvehaneler kapatıldı

ISPARTA 26.08.2020 - 15:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Düğünler ertelendi, kahvehaneler kapatıldı

Şarkîkaraağaç İlçe Hıfzısıhha Kurulu 25 Ağustos 2020 Salı günü saat:15.00’da Kaymakam Onur YILMAZER başkanlığında olağanüstü olarak toplandı.
Şarkikaraağaç kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre; Çarıksaraylar Beldesinde pozitif vakaların ortaya çıkması nedeniyle, vakaların artmaması, (Covid-19) enfeksiyonun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla Çarıksaraylar Beldesinde aşağıda yazılı tedbirlerin uygulanmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda; 1- 25.08.2020 tarihi itibariyle kahvehanelerin ikinci bir emre kadar kapatılmasına, 2-Düğünlerin ertelenmesine, 3-Toplu eğlence ve temastan kaçınılmasına, 4-Mahalle denetim ekiplerince temaslılar ve pozitif vakalıların günde en az 3 kere kontrol edilmesine, Kolluk tarafından gerekli önlemlerin titizlikle alınmasına, evde izolasyonda olan şahısların dışarıya çıkmamalarına, dışarıya çıkanlara İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararına riayet etmemekten dolayı 3.150,00 TL idari para cezası uygulanmasına, ayrıca haklarında adli ve idari işlem başlatılmasına; Yukarıda alınan kararların ivedilikle planlanmasına/uygulanmasına, tüm kolluk ve belediye zabıtası birimleri, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile ilgili mahalle denetim ekiplerince konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine. Alınan bu kararın tüm Belediye Başkanlıkları ile, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilmesine oybirliği ile karar verilmiştir. (HABER MERKEZİ)
Şarkîkaraağaç İlçe Hıfzısıhha Kurulu 25 Ağustos 2020 Salı günü saat:15.00’da Kaymakam Onur YILMAZER başkanlığında olağanüstü olarak toplandı.

Şarkikaraağaç kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre; Çarıksaraylar Beldesinde pozitif vakaların ortaya çıkması nedeniyle, vakaların artmaması, (Covid-19) enfeksiyonun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla Çarıksaraylar Beldesinde aşağıda yazılı tedbirlerin uygulanmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda;

1- 25.08.2020 tarihi itibariyle kahvehanelerin ikinci bir emre kadar kapatılmasına,

2-Düğünlerin ertelenmesine,

3-Toplu eğlence ve temastan kaçınılmasına,

4-Mahalle denetim ekiplerince temaslılar ve pozitif vakalıların günde en az 3 kere kontrol edilmesine,

Kolluk tarafından gerekli önlemlerin titizlikle alınmasına, evde izolasyonda olan şahısların dışarıya çıkmamalarına, dışarıya çıkanlara İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararına riayet etmemekten dolayı 3.150,00 TL idari para cezası uygulanmasına, ayrıca haklarında adli ve idari işlem başlatılmasına;

Yukarıda alınan kararların ivedilikle planlanmasına/uygulanmasına, tüm kolluk ve belediye zabıtası birimleri, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile ilgili mahalle denetim ekiplerince konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine.

Alınan bu kararın tüm Belediye Başkanlıkları ile, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilmesine oybirliği ile karar verilmiştir. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.