EĞİRDİR GÖLÜNDE GENÇ KIZ CESEDİ BULUNDU

İLÇE HABERLERİ 09.02.2017 - 10:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

EĞİRDİR GÖLÜNDE GENÇ KIZ CESEDİ BULUNDU

Bugün saat 09.00 sıralarında Sağlık Ocağı mevkiinde bir bayan göle atlayarak intihar etti. Batman Nüfusuna kayıtlı, Isparta’da ikamet eden 21 yaşındaki Hicret Yılmaz’ın, göle atlayarak hayatına son verdiği iddia edildi. Göl kenarında yürüyüş yaptıkları esnada Hicret Yılmaz’ın önce çantasını sonra da montunu gördüklerini ifade eden Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri hemen 155 Polis’i aradıklarını bildirdiler. Olay yerine intikal eden Olay yeri inceleme ekipleri tarafından gölden çıkarılan Hicret Yılmaz’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine gönderildi. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bugün saat 09.00 sıralarında Sağlık Ocağı mevkiinde bir bayan göle atlayarak intihar etti.

Batman Nüfusuna kayıtlı, Isparta’da ikamet eden 21 yaşındaki Hicret Yılmaz’ın, göle atlayarak hayatına son verdiği iddia edildi.

Göl kenarında yürüyüş yaptıkları esnada Hicret Yılmaz’ın önce çantasını sonra da montunu gördüklerini ifade eden Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri hemen 155 Polis’i aradıklarını bildirdiler.

Olay yerine intikal eden Olay yeri inceleme ekipleri tarafından gölden çıkarılan Hicret Yılmaz’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine gönderildi.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.